Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naravno nego ima u njega i jedno 50 e ulaganja nije to mnogo al ako ne valja za taj traktor netreba mi![]()
nije kriv...nego ako neko ima saznanja kako bi se takav plug ponašao sa t 40 to bi bilo od koristi
naravno nego ima u njega i jedno 50 e ulaganja nije to mnogo al ako ne valja za taj traktor netreba mi![]()
nije kriv...nego ako neko ima saznanja kako bi se takav plug ponašao sa t 40 to bi bilo od koristi
idem sutra da ga uzmem i rastavim sledi detaljno pregledanje i ja mislim da je imt dobar ali mekan tako da za oranje u teškoj zemlji lemind je bolji
Uzimaj slobodno. Ja sam leminda uzeo prosle godine i nisam se pokajo, i isto tako sam bio neodlucan da li cu moci da ga vucem sa T40. Mozda plug nije idealan sto se daski tice ali ja sam zadovoljan njegovim radom. A najvise je za kupovinu presudio ram na plugu koji je predimenzionisan, a kod mene je jako teska zemlja za obradu i Imt retko koji izdrzi a da nepukne ili se ne iskrivi.
Koliko ti prodavac trazi za taj plug?
Da li su to iste daske na njemu ? Sa ove sike deluju da baš i nisu.