savopunck
Banned

Interesuje me da li neki od prc industrije ili svejedno ko prodaje vake deflektore ko na slici za 757 jer tako nesto ili predpluznjaci drugacije u kuruzovini nema sta da trazi ustvari moze on ali cupavo oranje do mamine .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene kazu "Ako hoces da sahranis traktor zakaci mu kockasti Leopard". Dosta se lakse vuce krivi gredelj od kockastog. Mada i za njega ima resenja podbacivanje armature ispod raonika kako bi se dobio manji napadni ugao,prepravka plaza i jos je nesto majstor spominjao,ali sam zaboravio.
- - - - - - - - - -
Ima na forumu u oglasima jedan krivi gredelj Leopard za 600e ako se dobro secam,veceras sam gledao oglase.
Imas slicniju zemlju kao Bobo nego ja. U krugu 10 kuca od moje je komsija imao leoparda kockastog i proda ga drugom koji je imao krivog gredelja ali kupi i kockastog ajd da ima jer ore sa 2 traktora,kad je pooro i dosao do para pogodi kog je prodao izmedju kockastog i krivog gredelja ?glupost teska,imam i jednog i drugog,jednako se vuku,a sto se tice leoparda i imt-a,sa rusom 82 u istoj brzini vucem leoparda 3x35 i imt 757.2,leopard mnogo lepse i sitnije radi pri istoj dubini od imt(tako je u mom ataru),kockasti leopard ima samo veci klirens i rastojanje izmedju glava od krivog,ako nekog bude zanimalo bice jedan kockasti u oglasima uskoro.......
Koliko može vredeti dvobrazdni IMT 756.25 plug sa originalnim kverneland daskama,nije farban ni zakrivljen. Ima samooštreće raonike, deflektore, cratalo i par rezervnih trouglova za daske. Plug je lično moj a imam potencijalnih kupaca za njega?
Zeleo bih savet oko kupovine pluga za IMT 533 pa predlozite koji su najboljiRazmisljam o OLT 2.25 takodje komsija mi je predlozio neki plug za 757 on ima IMT 539 i ore sa tim plugom tako mi rece pre par dana
![]()
Koji ti plug koristis niki9298?