slobapatrola
Član
Plug dobar sad jos samo da se ozeni a da bi se ozenio morace i malo da oslabi....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cenu ne mogu da kazem. Ne vidis dobro, nista tu nije lomljeno.koja je cena Dragane?greda je lomljena ako dobro vidim?
Tajnoviti clanovi sve vise postaju...pitam jer sam jednog gledao pre 2 godine,i bila je greda napukla bas na tom mestu gde je drugacija farba izmedju prve i druge glave...a i okretnica je bila kidana-gore na gornjem kacenju klipa je vareno. zasto je odluka pala na resetkastu dasku?- - - - - - - - - -
Cenu ne mogu da kazem. Ne vidis dobro, nista tu nije lomljeno.
Imas u Uljmi kovaca,blizu ti je,cika Jova radi skoro pola veka,celoj okolini otkiva raonike...Dobar izbor,kada nabaciš pretplužnjake ima da se slama ne vidi ni malo. Momci zna li neko neko dobrog kovača da mi preporuči ,kada sam gledao plug zdravo su tupi raonici. Moj pokojni drugara naš član Petru je nosio kod nekog iz Temerina i taj mu je vratio oštre kao žilet (mislim da je i vidiju navarivao) mene nije zanimalo tada pa se nisam niinteresovao ali ja sada nemam kontakt od tog kovača.
Radi li covek i navarivanje raonika?imam nekoliko raonika,sto od vogela,leoparda,rabe-a koji bi se mogli uraditi...novi su sve losijeg kvaliteta-prvi fabricki raonici na vogelu su radili 7 godina,a ova mala privreda...Imas u Uljmi kovaca,blizu ti je,cika Jova radi skoro pola veka,celoj okolini otkiva raonike...
Radi li covek i navarivanje raonika?imam nekoliko raonika,sto od vogela,leoparda,rabe-a koji bi se mogli uraditi...novi su sve losijeg kvaliteta-prvi fabricki raonici na vogelu su radili 7 godina,a ova mala privreda...
Alo bre, patroldzija, ziv si ? Pa ti znas da imam jos obaveza pre zenidbe... ti ces medju prvima znati .
- - - - - - - - - -
Cenu ne mogu da kazem. Ne vidis dobro, nista tu nije lomljeno.
Sigurno da postoji razlog zasto ne zelim da kazem cenu! Dodji na kafu pa ces cuti. Ovaj jeste varen na bolcni gornjeg dela klipa ali je jako dobro zavareno i ojacano, verovatno je zapeo tocak kad ga je okretao . Greda 100% nije varena , to sto je drugacije boje je fabricka osnovna boja.Tajnoviti clanovi sve vise postaju...pitam jer sam jednog gledao pre 2 godine,i bila je greda napukla bas na tom mestu gde je drugacija farba izmedju prve i druge glave...a i okretnica je bila kidana-gore na gornjem kacenju klipa je vareno. zasto je odluka pala na resetkastu dasku?
i ovde hvale taj plug možda je dobar ,ja sam ranije 82 vukao leopard meni se svidelo kako ore imam u ponudi jedan star veoma ali stoji već desetak godina proleter tj lemind za male pare al se bojim da je preglomazan za t 40 sa prednjom vučom a star je bar 40 god samo nema original daske nego neke mislim da su potinger ili sl.imaju veću zavijenost neznam za t 40 ali 82 je pevala sa njim...jedino nema točak al bih stavio nekiRade znam samo ,da su neli likovi iz susednig mesta trazili da im prodam moj imt 756 ,za te 40nemaju svoj plug pa su uzimali u poslugu razne plugove po selu i navodno im se taj najbolje pokazao.
naravno nego ima u njega i jedno 50 e ulaganja nije to mnogo al ako ne valja za taj traktor netreba miPa za 50 evra ga kupuj i ako ne valja toliko ces dobiti da ga das u otpad.