Plug - osnovna tema

Eo nadjoh jedan zanimljiv snimak ako bi neko mogao da kaze kakav je ovo plug i sta ovo bi na 2:13

Plug je kao što se vidi Unia a to mu je reakcija na otpor u zemljištu (kamen ,žila itd).Reklama u idealnoj zemlji a vidi se i pravilan rad deflektora.

U sunce milo ,koliko gvožđa za 600e.http://www.pik.ba/artikal/5049024/plug/
slika-313821-2012-12-1356502441-velika.jpg

ljudi koja je ocena za gasnerove plugove i dali ima delova za njih? znam da ovi nasi proizvode za sve sve ali retko ko ima extra kvalitet.

Hvala na savetu.Međutim sve što nađem povoljno to je ili hercegovina ,Bihać Mrkonjić, sve po milion kilometara od mene.A ovi oglasi su nezgodni .Odeš tamo autom da vidiš ,kad ono ,nešto nevalja ,ili nije ta slika ili cena ,ma trista čuda.Ako je ispravan lego bi za Masseya.Čuo sam se i kaže "ma plug je ko nov".

slika-184855-2012-06-1340804210-velika.jpg

- - - - - - - - - -

Momo nebi trebalo da nešto nevalja sa osovinom .Ona se ubaci odozdo u ovaj uvajz i osigura.Bar mislim da je tako na ovim huardima...

Poslednja izmena:
Obicno sjetvospremaci i nosene tanjurace te tezi noseni prikljucci opcenito imaju ovaj nacin kopcanja. Prije kopcanja samog prikljucka, osovinu namontiras na poluge traktora i tad traktor samo natjeras do pluga, podignes poluge dok ne usjedne osovina u svoje mjesto, osigura se s dva klina da ne moze ispasti, top link poluga i teraj.

za 600€ se isplati preci "milion kilometara" i otici pogledati onaj plug. Ja sam toliko dao za rasklimani leopard ravnjak 3x14"...

Možda si u pravu .Imam ovakav kod Bijeljine ali 3500 KM.A ovaj dvoglavi ceni 2800 KM .Nešto tu nije u vinklo sa logikom ,pa me zato strah lupiti u Petrovac.Malo me žulja i visina kod ovih plugova a na forumu samo 3 stranice o kuhnu + huard ,ništa konkretno .

Ma znam al osovina nekako sužena ko da je za malu kategoriju ? Nego Spasoje malo mi čudno na njegovom profilu na PIKu kad pogledaš ima još neka druga slika pluga sa meh okretanjem i kod drugog pluga pišu neke nelogične stvari , kao plugovi su u Modriči itd, pogledaj malo.

I drugi proizvodjaci prave takvo suzenje osovine... Konkretno mislim na kvernelanda.

Treba nazvati, raspitati se, provozati, ako nista drugo da te ne grize sto nisi otisao pogledati. Mozda i zbilja je to ono sto trazis...

ohoho kolega Sova,jbg sinoc se popila Sava kraj Sabca,dosao jutros kuci,i citav dan sa svajs aparatom..izgorio sam i iznutra i spolja..tako da je veceras zasluzena pauza..nece grad pobeci..:D:veseljak::

Imate rubriku koja se zove Oglasi a u sklopu te rubrike teme Ponuda/Potražnja pa tamo postavite oglas kada steknete uslove za to!

Nazad
Vrh