aca74
Član
Mislim da je to bilo u nasem selu. Neznam cenu, ali taj plug je bas malo radio.ja sam skoro video u oglasima IMT tri brazde 757 obrtač...ali cena je bila malo jača
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je to bilo u nasem selu. Neznam cenu, ali taj plug je bas malo radio.ja sam skoro video u oglasima IMT tri brazde 757 obrtač...ali cena je bila malo jača
Kupio sam traktor od 90ks, dali moze neko da mi kaze traktor te snage sa koliko brazda i kolikim zahvatom plug moze da vuce na teskim zemljama(smolnicama)? I koja marka pluga je po vama najbolja?
Kupio sam traktor od 90ks, dali moze neko da mi kaze traktor te snage sa koliko brazda i kolikim zahvatom plug moze da vuce na teskim zemljama(smolnicama)? I koja marka pluga je po vama najbolja?
Hvala ti za objasnjenje, sve sto si mi predlozio stoji da treba da obratim poznju, bas sa takvim karakteristikama me i zanima ali dali znas koja marka moze sve to i da zadovolji?Kupi neki trobrazni obrtač , ali obavezno gledaj neki jače konstrukcije i da se može što jednostavnije skidati zadnja brazda , pa ako može tri a ako ne onda vuci 2 .
Ako većmožeš da biraš za tešku zemlju neke kraće a više daske da se lakše vuče . I gledaj obavezno da je dovoljno visok i dug (razmak izmedju tijela) da može dazaorava dobro a ne guši.
Para nikad dovoljno u poljoprivredi ali pristedecu malo do jeseni posto sam vec poorao sa 756 sto ih imam.Najbolje je da kupis neki 2+1 sa podesavajucim zahvatom i da ima ostale karakteristike koje je @MOMOSARIC naveo.E sad da li obrtac ili ravnjak,to zavisi kako stojis sa![]()
Homoljac892. kakva vam je zemlja? ako je jako bas ono teska kupi 757.20 ako je srednje teska kupi neki trobrazni. ja sa 820 vucem 756.30 trobrazni. vuce ga ko od sale ni ne oseca ga.. a zemlja nam je srednje zalosna, tj srednje taska.
Jel nov 892 ili si neki polovan??
slobodno trobrazni da uzmes sa zahvatom 3*30 nemoj veci. jel ravan most, euroluks ili standard?? kakav si uzeo? ako ti je ravan most po meni onda uzmi prevrtac ako nije kazu ljudi ja nemam iskustva da dize traktor i da je to tesko za hidrulik sa ne znam opet raspitaj se jos malo. imas vremena do sledeceg oranja.![]()
sto je tezak za hidraulik prevrtac uzmi trobrazni da se skida zadnja glava i podesiv zahvat ja sam tako uzeo ide u svakoj zemlji bez problema
Kupi trobrazni Vogel Noot M950/M1020 ravnjak. Ako je zemlja teška za obradu, bilo bi poželjno uzeti sa telima WY 400.Kupio sam traktor od 90ks, dali moze neko da mi kaze traktor te snage sa koliko brazda i kolikim zahvatom plug moze da vuce na teskim zemljama(smolnicama)? I koja marka pluga je po vama najbolja?
oko 2000.€ tacnije 1950.€ prosle jeseni druga mu serzona oranjaKoliko si platio taj plug i kad?