Plug - osnovna tema

Neces nista uraditi nemoj bacati pare bolje uzmi vogelove deflektore,pogledaj na mom plugu u oglasima mehanizacije,nizak je to plug za predpluznjake,i ja sam hteo da ih stavim pa kad sam se raspitao odustao sam.

klirens je kao na 757 a razmak izmedju tela je 5cm manji, ja ga prodajem jer nemogu da ga podignem do kraja, udara mi u rezervoar od starog belorusa, polomio mi je cep i crevo od prikljucka novi tip moye da ga koristi. ne gusi masa jedino hoce kod kopirnog tocka da se zadrzi ali i to prodje.

jel moze ko reci mi za koji plug je daska ova mislim za olt je
slika0074z.jpg

slika0071g.jpg

ajd pozdrav

Ajd da vidimo poznavaoci lemkena, treba mi pojasnjenje lemken opal 140 ili 120 zanima me znacenje ove tri zadnje cifre i kakav je to plug, dali je dobar za duboko oranje tarupanog tuluzinista?Koliko snage trazi po brazdi? Unapred hvala.

Ajd da vidimo poznavaoci lemkena, treba mi pojasnjenje lemken opal 140 ili 120 zanima me znacenje ove tri zadnje cifre i kakav je to plug, dali je dobar za duboko oranje tarupanog tuluzinista?Koliko snage trazi po brazdi? Unapred hvala.

O Lemken plugu obrtaču možeš saznati nešto od tvog zemljaka Miroljuba(ne znam prezime ima Landini traktro) živi u ulici Žarka Zrenjanina, ima dvobrazni Opal obrtač kojeg je vukao sa MTZ-om.Predpostavljam da ti treba veći plug za RX ali nije loše čuti informacije i o ovom manjem može da koristi.

nisam sasvim siguran ,mislim da je u pitanju milimetraza grede,a snaga pretpostavljam oko 35-40ks po brazdi

slika-529907-2012-12-1356569339-velika.jpg

- - - - - - - - - -

ZABRAZDI odbrazdi ,sve hidraulika.Ja nevideh do sada ovo .

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh