MOMOSARIC
Član
Spasoje jel taj u BN ? Jesil ga vidio uživo , vrijedil šta ? ( Šta bi sa onim Huardom?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odgovaraju svi sem Leoparda koji je jako los kao jednobrazni plug,nemoze da poklapa brazde kako treba,ali zato kao dvobrazni je izuzetno dobar.Koji jednobrazni plug odgovara traktoru 558?
ima li ko iskustva sa leopard 3x30 plugom.Kako čujem lako se vuku i da su dobri
- - - - - - - - - -
postavio sam pitanje možda u pogrešnoj temi jer ima o leopard tema
Ovo iz oglasa je BNT-Novi travnik plug,predvidjen za IMT grdosije.Dobro se drzi a i cudi me da nije zavrsio do sada u nekoj zelezari.Naravno da je vučeni plug. Medjutim zbog povoljne cene vredelo bi ko ima veće paecele i mehanizaciju ,pa čak i oni koji imaju nešto slabije traktore ,moglibi ,ugarivati itd.Takodje u ovim vremenima kad je teško doći do dinara ,za malo smelije i one koji se razumeju u bravariju ,moglo bi se uz odredjena ulaganja napraviti jedan trobraz i jedan dvobraz ,lepo srediti i ofarbati ,pa bi se možda nešto i zaradilo.http://www.pik.ba/artikal/2725997/plug-pet-brazdi/
meni se najbolje pokazao imt 757.2Koji jednobrazni plug odgovara traktoru 558?
Toga se i bojim .Jedino skinuti zadnje i nek stoje u šupi u rezervi .@perhan @ Sišao je na 3500 e. Ja sam ubeđen da je 14 Z. Jest problem što je fiksan.Nije potpuno .Ima neki španer kojima se zabrazđuje i odbrazđoje kao i neki drugi plugovi.