Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako nebih znao,duza strana napred od daske do vrha raonika treba da bude 26cm,a zadnja strana 11cm.Raonike za Slavonca-Alkara jedino dobro radi Plamen MGM,Hudjik i Cantavir,ostali su sacuvaj boze i to nemoze u zemlju.Po pitanju raonika ti su plugovi osetljivi,nema budzenja,samo orginal format.mirko dali znas koje sirine treba da bude raonik za plug olt slavonac(sirina na vrhu i na kraju )
Kad se daske mazu mascu postoji mogucnost da ostanu mali "dzepovi" zraka i tu ce daska hrdjati i poslije dugog stajanja dolazi do jaceg trosenja tog dijela daske. Naj pametnije je to raditi sa sredstvima koja su namjenjana za konzerviranje, ali po mani i preradjeno ulje nije los izbor iako su me ucili da preradjeno ulje nagriza metal u sto se do dana danasnjeg nisam uvjerio a godinama vec mazem daske i plazove s mjesavinom ulja i nafte koju sam dobio kad je pukla membrana na AC pumpi pa gorivo oslo u karter...
Evo bas nekidan (prekjucer cini mi se) sam sve plugove preletio zicanom cetkom i sarafcigerom (ne perem strojeve, jer nemam za to adekvatan prostor) te premazao tom mojom "mjesavinom" To pod supom stoji tako do iduceg oranja, jer nafta valjda ispari s vremenom a na daskama ostane fin tanak sloj masnih naslaga i nema potrebe premazivati vise puta. Ako je plug vani, mozes ga mazati poslije svake kise, jednostavno se spere s njega i ulje i mast i dzabe posla...
Ја са сребром за ауспухе.
Namazem tovatnom mascu, rukom, i onda na to nalijepim novinski papir.
Misliš zelenko i plug ili pak zelenko i traktoristaMeni se svidjaju obojica.
Vickasto, nema šta...Misliš zelenko i plug ili pak zelenko i traktorista![]()
cira92,svaka cast za plugove,nemam reci.
Prvi na slici na pomeranje je OLT Pto-2,a sad je Pto-3
Jesi li probao ovog Slavonca sa nekim drugim slabijim traktorom,inace odlicno sastavljen.![]()
Vickasto, nema šta...
sira zadnja brazda na slavonca (za 2cm od prednjih)![]()