Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako su uredu traktor i plug glatko ide.Kako ide u tezoj zemlji zetor 7245 sa 14 coli
Kombinacija je odlicna,bolje receno sa IMT traktorom nema loseg pluga,ore on i sa drvenim plugom kako treba.Kakva vam se čini kombinacija - 558+leopard ?
IMT 757,zahvat 2x35cm,klirens 72cm,rastojanje izmedju glava 94cm.Koji plug bi preporučili, da idem na IMT ili neki strani?
Kako sad stoji na slici izvuci osovinu levo za pocetak 12-15 cm pa ces videti sta dalje.
Zove se kolenasta osovina,a koliko treba da se pomera tesko ces preko foruma da odredis,nego na licu mesta i stelujes dok ne dobije zahvat koji treba.
sve zavisi od razmaka točkova jer se prema tome šteluje plug
Razumeo i zato sam i pisao 12-15cm od rama da se mlogo nemucis a za fino stelovanje pokazace oranjea nije ovo moj plug to je slika meto je worm a ja nemam s cim da okacim svoju sliku
mislio sam da ako neko isto poseduje rusa i imt plug da kaze kolko je kod njega izvucena osovina mislim vodim se logikom manjeg otpoa ako razumes sta ocu reci pozdrav![]()