Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Štamparska greška: ...po kojoj se izvozi... griz
Gde da ode Dobrivoje???Mislim da je krajnje vreme da Dobrivoje ode.
Sent from my SM-A500FU using Tapatalk
Ako nike sertifikovana organska,mozes da ocekujes 10-20 dinara vecu cenu od regularnePozdrav svima,nov sam na forumu,imam 30 ari maline sorta Vilamet.Nastavio sam ono čime se bavio moj otac samo što sam smanjio duplo povrsinu.Ima li neko informaciju koliko ce biti cena organskog proizvoda pošto ja ne koristim hemiju.
Ljudi moji,najveći problem je sto se proizvodnja prosirila a potraznja ista ili manja usled proizvodnje iz drugih zemalja.Konkretno primer kod mene,pre dtri godine imao sam berače iz četiri kuće u mom selu,ćale je plaćao 50 dinara po nabranom kilogramu.Sada svi ti ljudi imaju svoje malinjake pa vidite i sami koliko je samo takvih primera.Isplatiće se samo velikim proizvodjačima sa hektarima pod malinom da se izvuku na količinu.Ja sam zato smanjio povrsinu da ne plaćam berače,pa koliko sam naberemdobro mi je.Još jedan primer,sadnicu sam zadnjih godina prodavao isla je kao alva ove sezone nista
Bas briga hladnjacare da li cemo mi brati maline ili ne oni ce i onako da uvezu
Zanimljivo!Zašto bi uopšte uvozili ?!
Nema maline i molim lepo.
Hladnjača se da puniti i drugim voćem i povrćem.
Ne znam ko je vama usadio ideju da je izvoz maline unosan posao.
Štaviše vrlo je nestabilan i opterećujući posao, kao i bilo koja trgovina specifičnom robom uostalom.
Nego braćo, počnite vi sa prekvalifikacijom na ovce i goveda, prošlo vreme manekenisanja malinom.
Aj uzdravlju...