@jevto
Pustite izgovore, to je 5 minuta posla, naravno pod uslovom da neko tako nesto poseduje, ako nema e onda je muka, treba to naci... Ja skinem sa maila i gotovo, obojim ono sto ne treba da se vidi da sakrijem svoje partnere i to je to... Ali ja to imam za razliku od vas....
Ako nema hiperprodukcije kako to onda da cene ne idu nagore nego su na dnu...? Cinjenica je ta da veliki uvek vuku cenu nadole, administracija , nizi kvalitet koji postizu ne moze da povuce cenu nagore nikako. Manje i srednje hladnjace su te koje vuku cenu na gore a koji cesto znaju i da nagrade svoje prave kooperante.
Po vama malima je dugorocni interes da zatvore firme a velikima je dugorocni interes da rade??? Pa i malima je interes dugorocni da rade kao i velikima??? Ovde treba razgraniciti sta je mala a sta velika hladnjaca????
@Srb1n
Pogledajte im poslovne rezultate pa cete da vidite da se mnogi nalaze u jako teskoj situaciji, ko ce prekostati videcemo...
Malina se uvozi jeftinija a ne skuplja.... Mi smo nasu malinu makar zapadna Srbija pretplatili i sada su tu najvece kolicine koje su neprodate, ne znam sta u tome ima da nije jasno...?
Ja sam jedan od retkih forumasa koji ima visok nivo Bon tona i koji postuje svakog sagovornika iako sam vise puta na forumu dozivljavao razne neprijatnosti samo zato sto drugacije mislim, tako da ako neko treba da se obrati moderaciji onda sam to ja.... Nekad sam bio zasticen a nekad ne...
- - - - - - - - - -
@Gale T.
Rano je jos pricati o kolicinama, polako... Drugo, nikad nijedan proizvodjac nije rekao da maline ima niti je ikad ijedan hladnjacar rekao da maline nema... To neka svima bude jasno kada se prica o kolicinama i procenama....