Bubu
Član
Ne jedite se, taj 1114 je grom od kukuruza, ove godine je opet vodeci hibrid kod mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas stigao 1114 seme prepakovano dosta sitna frakcija semena, tezina vrece 5.7kg. Sve u svemu malo sam razocaran.
Jel ga bereš ?Ne jedite se, taj 1114 je grom od kukuruza, ove godine je opet vodeci hibrid kod mene.
Pa kad taj stigne za vršidbu kad ga i kasno poseješ ,berač je svetinja a jeftino sušenje imaš samo u čardakuJa se kajem sto prosle godine nisam posejao vise. Ove godine 10kj, resto nesto od Aquamax hibrida.
Berac sam prodao Radoslave pre 2 godine, kasno sejem i sve krunim.
Sitnije seme ima bolju energiju i klijavost to nek te ne zabrinjava.Ne sumnjam ja u hibrid, imao sam ga i prosle godine i bio je odlican. Ne svidja mi se jedino sto je seme prepakovano i sitnija frakcija.
Ajd molim te pa mi javi moze i na PP.Rok je produzen do 1.4.2015,provericu sutra kod Bosanca.
koja je cena?Danas sam uzeo p9911,prosle godine se dobro pokazao..videcemo sta ce reci ove godine![]()