tesla
Član
I kod tebe P0216 ima najgoru klijavost, i energiju klijanja
.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nešto mi nije jasno. Zašto stručna služba overava deklaraciju? Proizvođač overava deklaraciju, a ne stručna služba. Deklaracija se kuca na osnovu izveštaja laboratorije. Bar su meni tako objasnili i ja tako radim. Ja lično kucam, potpisujem i pečatiram deklaracije semena šećerne repe, Instituta za ratarstvo i povrtarstvo.Aj slikaj taj atest pa postavi sliuku da to vidim. Ja sam do sad samo vidjao da pise deklaracija i ovogodisnje sam prilikom pruzimanja semena proverio i skinuo sa vreca. Poslate su pioniru da bi se mogao ostvariti popust. Na A4 papiru sam dobio glavne deklaracije od celih particija kojima pripadaju vrece odredjenog hibrida. Na svakoj deklaraciji lepo pise i lepo je overena od ovlascene strucne sluzbe.
Pa jel nema deklaracije na dzaku?Ljudi, pobegao mi maxim.
Stiglo pioneer seme u petak a ja u subotu otisao po deklaraciju.Dobra klijavost ,dobra energija a zapraseno sa maximom.Otvorim dzak a maxima nema. Prepakovali seme 2013 a mrzilo ih da promene na deklaracijama.Mozda im je bilo i skupo po ovoj ceni semena.