nikola indjija
Član
Takve deklaracije na a4 formatu cu ja napraviti za 15min.Nadju se falsifikovane i na dzaku licno sam to iskusio pa posle presevao,a to znaju neki clanovi na forumu.Kod nas se moze sve i niko ne odgovara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ljudi, pobegao mi maxim.
Stiglo pioneer seme u petak a ja u subotu otisao po deklaraciju.Dobra klijavost ,dobra energija a zapraseno sa maximom.Otvorim dzak a maxima nema. Prepakovali seme 2013 a mrzilo ih da promene na deklaracijama.Mozda im je bilo i skupo po ovoj ceni semena.
Nije pionirCek, cek, to nije u pitanju pionir seme, ako sam te dobro shvatio![]()
Otvarao sam dzak jer sam pomislio ad netreba prestige i sve seme je iz 2013.Kako znaš da nema maxima ?
Otvarao sam dzak jer sam pomislio ad netreba prestige i sve seme je iz 2013.
Odlican,polutvrdunac...moze i sa nizom vlagom (21-22%) da se bere ne kruni se kao ostali zubaniLjudi,jedno pitanje,hibrid p0725 za branje,sta mislite?Pitam ljude koji su ga sejali.Nemam vremena da prelistam temu,al negde sam video da se pise o ovom hibridu.
Gde nadje taj, pa to je FAO 700 i nešto.
2013. године на истој парцели са 1114 и малом влагом (око 18%), 0725 се више крунио па сам га оставио за круњење. По мени одличан хибрид са мање кварног зрна од 1114 (2014. год.) За брање свакако са већом влагом.Ljudi,jedno pitanje,hibrid p0725 za branje,sta mislite?Pitam ljude koji su ga sejali.Nemam vremena da prelistam temu,al negde sam video da se pise o ovom hibridu.
Meni se isto svideo taj P1535 za siliranje u zrnu al bas kao sto si napisao, nema ga jos u ponudi, tako da sam ostao na T56Kako sam saznao za njega, još uvek je u procesu registracije i znak pitanja da li će ga biti u ponudi.. Odličan silažni hibrid.. Mislim da mu je to, pre svega, namena..