prnjavor3
Član
K-67 samo u zrnu i sa 28% vlage se osipa nenormalno i nemoguće ga je brati u klipu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa na koliko da ga sejemo?Na 20,4 cm mislim da je puno s obzirom na FAO grupu 660 cini mi se...Ja mogu da ga sejem na tih 20,4 a posle na 22,7...Ja imam 90% njiva 1 klase,tako da nije problem za zemljiste i djubrenje,samo daP 1114 mogu slobodno da probaju svi koji imaju malo bolju njivu . Treba ga sejati malo gušće dobro podnosi , ja sam prošle godine posejao na 21 cm , svako zrno niklo i dao je rod oko vagon zrna po ha . ( imao sam samo dva džaka semana) .
Kako ce to da se bere,cuo sam od drugara koji ga je sejao prosle godine da mu se dosta krunio,kaze mora imati barem 40% zelene lisne mase kako se ne bi krunio...Ili oko 30% vlage,sto i nije tako strasno za ambar!Hocu probacu tako...@Peet mislim da je oko 5.000 ne tretiranDa f38 isto dobar hibrid , sejem svake godine AquaMax nećeš naći nigde . @ Savato Posej nešto na 20.4 i nešto na 22.7 , nemoj ni gušće ni ređe ........
P 1114 mogu slobodno da probaju svi koji imaju malo bolju njivu . Treba ga sejati malo gušće dobro podnosi , ja sam prošle godine posejao na 21 cm , svako zrno niklo i dao je rod oko vagon zrna po ha . ( imao sam samo dva džaka semana) .
Koja je cena za P1114 netretiran?
Opet sejete ta sranja americka ,pa zar nevidite sta vam uvaljuju