Pioneer hibridi

Nisam naso v74 pa sam uzeo N01,ima li neko iskustva sa ovim hibridom?????i uzeo sam nesto malo d11???

Da li neko zna da li ce i ove godine biti prodavano predeklarisano seme? Cisto da se upozore ljudi. Da ne bude kao prosle godine, nicanje energija klijavost. Bilo katastrofa lose a za to niko nije imao odgovor. Voleo bi da to neko ako ima saznanje podeli sa ljudima na forumu.
Ima ga predeklarisanog.Sutra ću tražiti veliku deklaraciju ,da vidim šta sam kupio.

Sta je sa ovim pionirom nigde ga u Jagodinskim apotekama nema,nije ga bilo u Cuprijskim apotekama a ni u Rekovackim izgleda mi da su pukli.

Sjemenskog kukuruza je manjak uopšte , a onog koga ne bude , ja bi reko da je razgrabljen unaprijed i rezervisan od većih proizvodjača , prije nego da su pukli.
Pukli su oni čije sjeme bude stajalo u radnjama do juna.

Kolomba je pioniriv hibrid koji na makadamu nece te izneveriti.Do ove godine sam sejao po 25 do 30 vreca ,medjutim jos ne videh jednu vercu u 3 opstine.Sta je u pitanju neznam izgledmi moracu za N Sad,nijeH24 nego A24.

mi imamao i A-24 on je stariji a H-24 je malo dorađen i noviji.Što se tiče Kolombe,Stire i Florencije to nemamo u prodaji već 3 godine jer to su stari hibridi.Već sam čitao ovde i o B-8 tog nema odavno.U Hr ove godine nemaju M34 a mi smo ga dobili u Bosnu i dorada je iz HR

ovo su hibridi koji su u prodaji kod mene u Prnjavoru za ostale gradove ne znam.FAO 200 F58-N86-R92 FAO 3oo A79-Y12-A-24-H24 FAO 400 N01-F73-M34-R10-P85-V52-V74-K67 FAO 500 F38-P12-T36-F02 FAO 600 B23-N43-A46.Svi ovi hibridi su bili došli i još ih ima ali 2 šlepera su već otišla što veleprodaja što maloprodaja

Drugari dvoumim se koji pioneer da posejem na prvoklasnoj zemlji, da li P114 ili N43, ja sam licno vise za P114, ali hteo bih da cujem misljenje nekog iskusnijeg posto ja do sad nisam sejao pioneer semena. I da napomenem da bih brao u klipu, da li ovi hibridi mogu da se beru u klipu?

mi imamao i A-24 on je stariji a H-24 je malo dorađen i noviji.Što se tiče Kolombe,Stire i Florencije to nemamo u prodaji već 3 godine jer to su stari hibridi.Već sam čitao ovde i o B-8 tog nema odavno.U Hr ove godine nemaju M34 a mi smo ga dobili u Bosnu i dorada je iz HR

Ima M34 ali samo jos ovu godinu i kazu da ga povlace iz proizvodnje navodno stara sorta. Treba ga zamjeniti N01.
M34 mi je bio dobar vec tolike godine, nikad me nije razocaro ni u najjacoj suši

Ja sam sejao i sejacu i ove godine N43. Odlican hibrid dobar je za branje a moze i u zrnu da se radi. Takodje bih preporucio za branje D11. A za P114 sam cuo od kolege da je takodje odlican, mozda ga probam ove godine na nekoj manjoj parceli. Probacu jos za krunjenje K67 pa cemo vidimo.....

Nazad
Vrh