Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidi kolika je klijavost,posto je seme 99,9% staro tj.od prosle godine!Imam i ja jedno u blizini isto je iz Francuske,stara zaliha klijavost 91% a energija 92%,ne bih ga uzimao ipak!Sto se tice tog P1114 cuo sam da je dosta dobar,cak sam resio i da uzmem 3-4 kese ali ako nadjem bolje parametre semena...Klijavost ispod 93-94% i energiju ispod 95% necu da uzimam...Kazu za taj neki clanovi foruma da jako brzo ispusta vlagu i da ga ne preporucuju za branje,mada Fao grupa 600 ne moze da nije za branje,samo je pitanje odabrati pravi trenutak...Tako stoje stvari!Razmisljam ove godine isprobati p114,nasao sam francusko je seme, sejao sam prosle godine dekalb ali se nisam odusevio.Agrotehnika je 100 kg/kj zaorano MAP-a jesenas, bacio bih jos pred setvu 100kg/kj ureje, redovno prskanje i to mu je to. Koliko je zahtevan sto se tice djubrenja jel ovo dovoljno,zemlja je inace 1. klasa u osrednjoj kondiciji?Sejao bih na 22cm, kakvo je iskustvo sa ispustanjem vlage,posto je FAO 600?
Da,pricam o T56. Bilo je u selu hibrida koi su se i bolje pokazali. no. ja zadovoljan. Lane ga uzeo za probu a za ovu godinu narucen. Sta ce na jesen biti cuce se! Djubrena parcela sa 200 kg MAP pred oranje a u prolece pre setvospremaca bacena UREJA- 300 kg, govorim po ha. Setva 6 april na razmak 23,3. Ne reklamiram ga, kada bih znao da je najboji ja bih sve njive sa njim posejao@ Stari Vujadin
Pricas o prinosu hibrida T56?