Pioneer hibridi

Evo Slobo,nisam imao vremena pre,oko 13,30 slikano P 1114
s kraja

Kao sto sam i rekao vecina tera po 2 klipa,ali nek napravi 1 kako treba.

Zemlja nema nikakvu pokoricu stoji kako je spartana sto znaci da kise nije bilo

Ove sa 3 klipa na kraju nisam hteo da ti slikam,posto ima i sa 4

Cisto radi poredjenja stavljam ovde pa moderatori nek premeste u odgovarajucu temu
Agrano,par njiva dalje od pionira 1114

Samo da napomenem da je vecina kukuruza losija od ovog,ovom je nesto bas odgovaralo.

Poslednja izmena:
Ponovo sam gledao moje Pionire, i kako se više produžava sušni period sve mi se više čini da F38 polako pretiče V74.

@slopapatrola
Hehe, po tome bih ja davno zavrsio karijeru. Od kad znam za sebe tamanim ih, a uvek su bili zasticeni nekim sredstvom - najcesce furadanom.

kod mene pionir d 11 sto sam ga kudioi sad izgleda bolje od neki hibrida koji su u startu bili duplo bolji od njega-tera po dva klipa,za sada ne izglda lose ali mi nije jasno u kisnoj godini tj u proslim godinama kad sam ga sejao negde je bilo po dva klipa a vecinom nije bilo, a sada u susnoj na svakoj stabljici po dva klipa sta ce tu biti stvarno neznam ali ne verujem da ce biti dobro ako kisa ne padne za par dana.molim za objasnjenje- HVALA

Pogotovo ako padne za vikend, kao što najavljuju..... Moji se još kako-tako drže....

Jedina sreca u nesreci je to sto je zahladilo poslednjih 7-8 dana. Da je ostalo 38+, pitanje je sta bi se desilo.
Ako stvarno padne kisa u nedelju, mislim da ce mnogi kukuruzi biti spaseni. Ima i onih kojima je kasno, ima i onih koji tek izbacuju metlicu, i klip, sve u svemu, AKO padne kisa, bice ovo jedna prosecna godina!
Pojedinci ce prolaziti bolje, ili losije, ali tako je svake godine.

Nazad
Vrh