slobapatrola
Član
Ja prosto ne mogu da verujem,ili smo ludi ili ne znam sta je.Pa ko da su njihovi kukuruzi na mesec rasli ili vec sta.Do juce su kukali,a sad odjedno stalo i podgorevanje i tera po dva i tri klipa i jos mnogo toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sutra cu slikati i postaviti slikuJa prosto ne mogu da verujem,ili smo ludi ili ne znam sta je.Pa ko da su njihovi kukuruzi na mesec rasli ili vec sta.Do juce su kukali,a sad odjedno stalo i podgorevanje i tera po dva i tri klipa i jos mnogo toga.
Jedina sreca u nesreci je to sto je zahladilo poslednjih 7-8 dana. Da je ostalo 38+, pitanje je sta bi se desilo.
Ako stvarno padne kisa u nedelju, mislim da ce mnogi kukuruzi biti spaseni. Ima i onih kojima je kasno, ima i onih koji tek izbacuju metlicu, i klip, sve u svemu, AKO padne kisa, bice ovo jedna prosecna godina!
Pojedinci ce prolaziti bolje, ili losije, ali tako je svake godine.
al ne skraja vec udji u njivu unutra, i ne tamo gde je retko jakosutra cu slikati i postaviti sliku
druze evo obecani slika D11al ne skraja vec udji u njivu unutra, i ne tamo gde je retko jako
druze i ovde ako ubrzo ne dodje kisa bice katastrofa@leka
O kakvoj ti susi pricas....
Ma kakva katastrofa,nemoj lupetati!druze i ovde ako ubrzo ne dodje kisa bice katastrofa
Da na mojoj.Dragane jel to ogled na tvojoj njivi?