Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
imam dva kataloga,navratiDa li neko zna, ili nek postavi link gde može da se skine pionirov katalog za 2012 godinu? Unapred zahvalan...
Nije drobi pogrešio taj cenovnik sam i ja dobio cena u Delta agraru mu je 4980,00 plus pdv plus Poncho 0,5 - 880,00 din.sj.pa to onda nije ni strasno, to je jeftinije nego prosle godine... A u cenovniku koji si ti postavio je 5000+8% PDV+880 din PONCHO...Tako da je ovo sto kazes dobra vest
Jel ima ove godine gratisa?
kada se rade takvi ogledi onda se ide na gustinu setve koja se odredjuje standardom za tu FAO grupu. Recimo FAO 500 se seje na 23 cm FAO 600 na 25 cm , itd.Naravno da ne zaostaju, nego reklama i naš mentalitet da je sve strano bolje od domaćeg, čine strane hibride boljim od domaćih.
Ašta radi sa njime. Ja sam lično prošle godine sejao DKC 5143 bilo je seme od 2010 god.Kod Dekalba niko ne može vratiti neprodano sjeme.