Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
AL dekalb je dekalb nemozese porediti sa pionirom ja sam na dve njive probo isti uslovi ista prihrana kukuruz do kukuruza dcb5783 i pionir f.38 idekalb po 1kj veći prinos na jednom mestu 300kg ana drugom 500kg po 1 kj.ni dekalb nece biti nista jeftiniji!! samo skupji u to budite sigurni!!!
80,000 zrna je 127,5 eura + pdv......1 pakovanje = 3.2 pakovanja Pioneera
Mi cemo definitivno sejati ove godine i Pioneer i Dekalb i to na dosta parcela cu posejati pola-pola i mericu prinose pa cemo videti razliku. Naravno iste FAO grupe na parceli
Probja ti negde singentine hibride Heliko,lucijus i sicoru pa ces videti da ovi Pioniri i dekace samo imena koja nisu nista posebno.ja sam mislio da sejem N01 ali na ove cene hvala lepo.80,000 zrna je 127,5 eura + pdv......1 pakovanje = 3.2 pakovanja Pioneera
Mi cemo definitivno sejati ove godine i Pioneer i Dekalb i to na dosta parcela cu posejati pola-pola i mericu prinose pa cemo videti razliku. Naravno iste FAO grupe na parceli
Ja sam sejao k67 i f38 sa poncom k 67 je bolji videcu da nabavim jos dkc cisto da uporedimprobaj k67 čudo
ma Pioneer je zakon,sejao sam sve i ZP i NS i KWS,pa probao i LG nahvalili mi tu neku Sicoru,ma kad uzmem Pioneer i još sa Ponchom ma ništa nemislim a uspeh zagarantovan.
Moj favorit za berbu je N43 sila od kukuruza i kad ga okrunite na leto on još uvek žuti se kao zlato
a za kombajn D11,T36,T56,B08,F38 i to malo čudo koje uspe i na najgoroj zemlji pa čak i kada malo voda leži na parceli,čudo zvano K67!!!
Tako ce biti i sa cenomsvejedno mi je čija je važno je da znam da Pioniru nije prići
Da li neko zna, ili nek postavi link gde može da se skine pionirov katalog za 2012 godinu? Unapred zahvalan...
Imam u stampanoj verziji, dodji pa cu ti dati.![]()