Pioneer hibridi

Ako potraje ovakvo vreme mislim da će mnogi krenuti u setvu. Mada vidim da za ponedeljak-utorak kod mene najava je da su jutarnje -1 do -2 uz kišu i sneg.

I to najranije. Sve mi se čini da prava setva pre 10.4. neće krenuti...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Sve zavisi od geografskog polozaja zemljista, ne mogu se porediti parcele u sred prostrane nizije, na brezljcima, u dolinama rijeka ili velikim nadmomrskim visinama, e onda nisu sve parcele jednako izlozene suncu, ima tu dosta faktora
Ja obicno na brdovitom terenu krecem oko prvog aprila, dok u dolini kraj rijeke cekam 20 april...

Послато са SM-A202F помоћу Тапатока

Dobavljac mi rekao malo pre da nece biti P9300.Navodno kamion sa semenom je na granici i nece ga pustiti.Narucio seme pre mesec ipo dana.

Dobavljac mi rekao malo pre da nece biti P9300.Navodno kamion sa semenom je na granici i nece ga pustiti.Narucio seme pre mesec ipo dana.
Izgleda da taj kamion svi čekamo...
I meni je receno danas da to seme neće stići, ali malo drugačije. Da kamion nije ni krenuo iz Francuske, jer nijedan vozač neće da vozi, iz razloga ako kod nas predje granicu, mora ostati u karantin. Možda stigne seme, ali tek druge nedelje aprila, e sad hebemga... Menjao sam za neke druge hibride što je ostalo u ponudi.

I mi još uvek čekamo da stigne 9911.Nisam zvao dobavljača, reče da bi trebalo da bude rešeno tokom ove nedelje.

Nazad
Vrh