Radoslave imao sam ban pa nisam mogao da odgovorim na komentare već samo da koristim smajlije.Danas sam odgovorio pa ću videti reakciju a po pitanju fao grupa u onim njegovim ogledima, katastrašno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ozbiljno te banovali? Za šta?Radoslave imao sam ban pa nisam mogao da odgovorim na komentare već samo da koristim smajlije.Danas sam odgovorio pa ću videti reakciju a po pitanju fao grupa u onim njegovim ogledima, katastrašno.
Dobro nisu tražili da tvojih 100 prijatelja seju Agrimax hibride. Video sam sinoć debatu oko majice, nisam se previše udubljivao.Hoće da nagovorim 100 prijatelja da lajkuju Agrimax...![]()
![]()
Ali prvo da mi izdeklamuje razlike između Fao grupa, da ne bude opet ista vlaga Fao 280 i Fao 700 na ogledu...Ni manje ni više nego 100 prijatelja.Ajde da je rekao da će voditi prvih 100 Radoslavovih prijatelja koji se jave na jagnjetinu pa da mu ljudi učine i odazovu se, on nudi L i XL majice koje su u stvari 3XL a ostalo ne mogu da svarim i mačujem se sa vetrenjačama.
O kakvoj se akciji radi?Ne znam koliko ste upoznati sa ovogodišnjom akcijom pionira za ranu setvu, ali mi koji smo ušli u tu priču dobili nalog da od utorka sejemo...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
I ja sam u toj prici,ali od toga nema nista. Neka ga seju oni od utorkaNe znam koliko ste upoznati sa ovogodišnjom akcijom pionira za ranu setvu, ali mi koji smo ušli u tu priču dobili nalog da od utorka sejemo...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока