sinisa1979
Član
Ni dok je furadan bio u prometu nisam imao uginuća a kamoli sad kad ga nema tj kad se tretira sa slabijom hemijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikad nemoj ovakve stvari pisati na internetu, ne zna se ko sve sedi za racunarom i cita, ne daj Boze da te neko poslusa.Što bi rekli stari,cugni malo, samo će ti se kasti.![]()
Stabljika nije visoka, klip je isto nisko, ako dune neka vetrina uglavnom lomi stabljiku iznad klipa. Alibi hibrid, daje standardne prinose, nešto veća vlaga od ozbiljne konkurencije, oko 1%. Sejao sam ga na 19,6 cm i imam rezultate iz mikro ogleda pošto ga ne sejem mnogo...Ајд напишите неке карактеристике Пионира П0164 ови што су га имали. Какав је на стабљици , како стоји са влагом , на колико га сејете ?
Nisam ga sejao ni prošle, samo u tom mini ogledu.Moja neka preporuka je ovaj P0074, njega ću sejati jedno 20 %.Видим из огледа да је и Н01 ту и то са лепим приносом ,оћеш га сејати и ове године
P 1114 , imaš kolega 5-6 hibrida za branje u mom video klipu pa odaberi...A za branje u klipu neki fao 600-700
Preko telefona je jako slabo, samo komp. Moram ga ponovo aplodovati, pa nek bude svo ono šuškanje, bar će se dobro čuti...Gledao sam ga dva put, al moracu i treci. Bas se tiho cuje, ja jos preko tel slusam agonija, al sam obratio zato paznju na kucice i macku![]()
Oko 3000 dinZna li neko koja je cena p0865?
U kom cenovnom rangu je p1114?P 1114 , imaš kolega 5-6 hibrida za branje u mom video klipu pa odaberi...