Pioneer hibridi

Ko se na mleko opeče taj i u jogurt duva. Svo seme tretiram i uopšte me ne interesuje šta je predusev. Žičar, pipa, klinac palac ništa ga onda ne dira.

Čime tretirati? Ja planiram sijati 0216 ili 0412, kod nas se tretirano sjeme ne može nabaviti svakako. Zemlju ću ove godine možda tretirati zemnim insekticidom, prskanje ide prije rotodrljače i odmah zatvaranje, tako mi je objasnio jedan agronom, nudio mi je nekoliko preparata ali ne mogu se sjetiti imena sad.

Čime tretirati? Ja planiram sijati 0216 ili 0412, kod nas se tretirano sjeme ne može nabaviti svakako. Zemlju ću ove godine možda tretirati zemnim insekticidom, prskanje ide prije rotodrljače i odmah zatvaranje, tako mi je objasnio jedan agronom, nudio mi je nekoliko preparata ali ne mogu se sjetiti imena sad.
Ako ces tretirati zemljiste uzmi Force ali kolko se isplati skupo je . Za sjeme preporucujem Nuprid
Moze se naci za kes.

Kod nas ukidaju bifentrin, a on je bio dobar za zicare. Kostao je oko 4500 din za jutro. Da li neko zna sta ce od preparata biti sada dostupno?

Nema kod nas vise zivotinja, eventualno poneki fazan."Lovci" su pobili sve, zeca nisam vidio 7-8 godina, vjevericu isto, lisica i jazavac postoje samo jos u pricama, srna je usla u legendu.

Sent from my A6 using Tapatalk

Nazad
Vrh