Braca972
Član
Mali trosak a veliki rizikZa ovu godinu sam se odlucio za 9911 ,seme 5.800 din ne tretirano,dvoumim da li uopste da ga tretiram posto mi je pred usev soja. Kakva su vam iskustva sa setvom ne tretiranog semena?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mali trosak a veliki rizikZa ovu godinu sam se odlucio za 9911 ,seme 5.800 din ne tretirano,dvoumim da li uopste da ga tretiram posto mi je pred usev soja. Kakva su vam iskustva sa setvom ne tretiranog semena?
Ako ces tretirati zemljiste uzmi Force ali kolko se isplati skupo je . Za sjeme preporucujem NupridČime tretirati? Ja planiram sijati 0216 ili 0412, kod nas se tretirano sjeme ne može nabaviti svakako. Zemlju ću ove godine možda tretirati zemnim insekticidom, prskanje ide prije rotodrljače i odmah zatvaranje, tako mi je objasnio jedan agronom, nudio mi je nekoliko preparata ali ne mogu se sjetiti imena sad.