peto1
Moderator
Bolje je prijavi kako kucnu pomocnicu nego na poljoprivredu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dejan trifke je napisao(la):Pozdrav svima imam pitanje jedno u vezi uplate PIO ovako imao sam uplacen radni odnos do aprila prosle godine posle sam bio na biro 6 meseca ee sad hocu se prebaciti na poljoprivredu da bi ostvario subvencije za krave trebam imati od avgusta 2010 uplaceno do avgusta 2011 DALI da nastavim od oktobra dali se vazi ovo preko firme sto sam uplacivao ili da pocnem da uplacujem od avgusta ...unapred hvala
I ja sam to isto cuo.steva 1984 je napisao(la):Danas bio sam bratom da plati penziono bez zdravstvenog 56125.00 dinara +
naknada za odvodnjavanje morao da se vratim kuci po jos novaca jer su digli tarifu ove godine.Jedan decko dosao da pita da uplaciva za registraciju hoce prvi put ove godine da se registruje kazu mu ove zene u poreskom morace ti svi clanovi uplacivati pio jer se ti prvi put sad regustrujes ja sad neznam dal je to istina il je brat pogresno cuo jel neko cuo tako nesto nevredi da lupetam kad nisu uredbe jos doneli ali sve je moguce.
Verovatno je to pripojen dug od 2010-te i prva rata za 2011...On neka kaze da hoce da izmiri samo 2010-tu posto je to dovoljno za subvenciju,ne mogu mu nista a ako prave problem neka zove ove iz PIO fonda i neka im se naje... mile majkepanonac je napisao(la):I ja sam to isto cuo.steva 1984 je napisao(la):Danas bio sam bratom da plati penziono bez zdravstvenog 56125.00 dinara +
naknada za odvodnjavanje morao da se vratim kuci po jos novaca jer su digli tarifu ove godine.Jedan decko dosao da pita da uplaciva za registraciju hoce prvi put ove godine da se registruje kazu mu ove zene u poreskom morace ti svi clanovi uplacivati pio jer se ti prvi put sad regustrujes ja sad neznam dal je to istina il je brat pogresno cuo jel neko cuo tako nesto nevredi da lupetam kad nisu uredbe jos doneli ali sve je moguce.
Uvek je bilo do 31 aprila i produze za neki dan,prosle godine do 15 maja ako se ne varam...Ali pre uredbi niko ko nije platio neka ne placa...Farmer Bob je napisao(la):Pita me veceras rodjak,jel istina da mora do kraja marta da izmiri PIO za 2010.g?
Izracunaju ti razliku,i platices najverovatnije 30-tak hiljada posto ti prvi kvartal uplacen iz firme...Tako je i moj matori pre par godinadejan trifke je napisao(la):Pozdrav svima imam pitanje jedno u vezi uplate PIO ovako imao sam uplacen radni odnos do aprila prosle godine posle sam bio na biro 6 meseca ee sad hocu se prebaciti na poljoprivredu da bi ostvario subvencije za krave trebam imati od avgusta 2010 uplaceno do avgusta 2011 DALI da nastavim od oktobra dali se vazi ovo preko firme sto sam uplacivao ili da pocnem da uplacujem od avgusta ...unapred hvala
30.000 za 2010 ili i 2011 prvi kvartal ?savato je napisao(la):Verovatno je to pripojen dug od 2010-te i prva rata za 2011...On neka kaze da hoce da izmiri samo 2010-tu posto je to dovoljno za subvenciju,ne mogu mu nista a ako prave problem neka zove ove iz PIO fonda i neka im se naje... mile majkepanonac je napisao(la):I ja sam to isto cuo.steva 1984 je napisao(la):Danas bio sam bratom da plati penziono bez zdravstvenog 56125.00 dinara +
Post je spojen: [time]1300350207[/time]_________________________________________________
Uvek je bilo do 31 aprila i produze za neki dan,prosle godine do 15 maja ako se ne varam...Ali pre uredbi niko ko nije platio neka ne placa...Farmer Bob je napisao(la):Pita me veceras rodjak,jel istina da mora do kraja marta da izmiri PIO za 2010.g?
Post je spojen: [time]1300371891[/time]_________________________________________________
Izracunaju ti razliku,i platices najverovatnije 30-tak hiljada posto ti prvi kvartal uplacen iz firme...Tako je i moj matori pre par godinadejan trifke je napisao(la):Pozdrav svima imam pitanje jedno u vezi uplate PIO ovako imao sam uplacen radni odnos do aprila prosle godine posle sam bio na biro 6 meseca ee sad hocu se prebaciti na poljoprivredu da bi ostvario subvencije za krave trebam imati od avgusta 2010 uplaceno do avgusta 2011 DALI da nastavim od oktobra dali se vazi ovo preko firme sto sam uplacivao ili da pocnem da uplacujem od avgusta ...unapred hvala
za 2010 ok ...znaci racuna mi se do oktobra posto do tad imam uplacivano preko firme... ok ali me buni za subvencije za krave ...treba biti uplaceno od avgusta 2010 do avgusta 2011 ..sad dali se prizna to posto su drugi z.rac za uplacivanje pio poljoprivrede i pio preduzetnika..ako me razumetesavato je napisao(la):za 2010-tu
grunt je napisao(la):Moj otac je osiguranik preko zemlje i ima duga za PIO,kada bi se ja prijavio da placam socijalno i pio za sebe preko zemlje od ove godine dali se meni kaci njegovo dugovanje i dali ja ostvarujem pravo na subvencije za ovu godinu ili sta treba da uradim da bi ostvario HVALA
Kolega mislim da je u redu pitati! mozda neko nesto zna u vezi toga iako jos uredba nije izasla ne vidim u cemu je problem?Kolegi Padincu to ocigledno ne smeta!Hvala na informacijiPeet je napisao(la):grunt je napisao(la):Moj otac je osiguranik preko zemlje i ima duga za PIO,kada bi se ja prijavio da placam socijalno i pio za sebe preko zemlje od ove godine dali se meni kaci njegovo dugovanje i dali ja ostvarujem pravo na subvencije za ovu godinu ili sta treba da uradim da bi ostvario HVALA
A dali mislis da je u redu pitati isto pitanje u vise navrata?