Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Ja cu 2013 da provedem kao bivsi pecaros. Kad mi se bude pecalo platicu dnevnu dozvolu na nekoj privatnoj vodi.
Ove godine na ovim recicama gde ja pecam spala voda gotovo presusile pa su ribu potamanili rukama i mrezama nema svrhe zabacivati stap i dangubiti ribe nema.

Pazim pazim. Gledo sam ja tamo al vidim da nema vas Dusko58 zamrla bi tema. Ovi moji petrovcani samo pecaju a nikako da zamirise i neki specijalitet :ppozdrav:.

Ljubomorno cuvaju recepte kao ovaj Miro (MiroslavK) recept za kulene. Kada ga vec spominjem mogli bi njega da zaduzimo da nam organizuje skup iduce godine na Zmajevackim jezerima, a naziv skupa neka bude "Poljoprivrednici danas pecaju".

nije losa ideja za (miroslava k) da organizuje skup i on vata ribe ali vise bi bio za rostilj
sb2fzk.jpg

Poslednja izmena od urednika:
Ako zelimo da napravimo neko druzenje u Zmajevu, onda cemo se dogovoriti negde tamo za maj mesec kada otopli. Siguran sam da ce doci dosta drustva i ne samo pecarosa. To treba da bude druzenje svih clanova ovoga foruma, a u organizaciji clanova foruma koji vole pecanje i druzenje pored vode.:veseljak:::ppozdrav:

citat od miroslav k:
"Saran se namaže sa žutim začinom,(tzv,vegeta) a posebno se pripremi nadev (tvrd sir, sitno seckan crni luk i 1 jaje, so) stavi se na tepsiju polije belim vinom i 15 minuta pre kraja pečenja premaže se kiselom pavlakom." kraj citata.

Koliko vina ide saranu a koliko majstoru sa belom kapom?
:haha:

Miro imamo stvarno vremena do tada. DOGOVOR za organizovanje druzenja cvrsto stoji. Moramo da vidimo polj. radove a ti to bolje znas od mene kako idu. Da ne zakazemo skup u jeku naj vecih poslova u ratarstvu. Moramo da vidimo dugorocnu vremensku prognozu i da se nas par dogovori oko pojedinosti susreta. Polako.

Nazad
Vrh