Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

rola sa ekstra velikim kapacitetom najlona, velike brzine namatanja i odličnom regulacijom kočnice

154944_10200296722727882_1474160480_n.jpg

Ili je sve namesteno zbog slikanja, ili "majstor" sa mosta vija na trokraku tolstolobike i amure.

mislim da nije namješteno, slika je uzeta s neta od jednog talijana gdje je on stavio slike sa svojeg putovanja po albaniji. Tko zna možda slijedi i noviji model s lančanim prijenosom i mijenjanjem brzina :ideja:

Ma mogu da se slikaju. Platim im dnevnu ako hoce ako nece dovidjenja spakujem stap i idem kuci a on nek pise sta hoce. A pre cu da dam 6-7000 godisnju clanarinu na nekom reviru i da pecam ko covek i znam da cu upecati nesto nego da se lomim po kojekakvim kanalima i rekama da bi pecao gume, cizme, metle, kese i slicno

upravo to kod nas zobnaticko jezero privatnici iz beograda gazde (njihovo je preduzece zobnatica)kobojagi poluribnjak svake jeseni izliv ribe kobojagi samo tostolobik ove god opao novo zbog suse navodnjavanje i + navodno matijevic pregradio krivaju uzvodni (ali je pregradjena sa ustavom) katastrofa nizak vodostaj sad je malo nadosla voda sva trska je bila na suvom sto znaci riba na cistini vatali sta su stigli i kao slag na torti zaledile im mreze ostale u vodi sta ce tu biti crknute ribe dal ima neka inspekcija da to resava ne znam topolska sigurno ne to su svi kor......a dj....d e sad od dogodine navodno novi gazda vode i ti treba da platis dozvole nek se teraju u krasni mi pravimo mol a oni nek se j..u naravno dok ne pocnu da se gazduje vodom kako dolici pa ce mo placati dozvole nema problema ali ovako nista
ja da platim dozvolu a oni legalno da mrezom desetkuju ribu evo im sipak

Poslednja izmena od urednika:
a kazne od 20000-50000 dinara .i kontrola ce biti povecana

Kontrola kao kontrola radi ali sudovi nerade nista.Cim onaj koga su uhvatili sa mrezama nedobije nikakvu kaznu ili samo da plati prekrsajne troskove 1500 dinara on ce da dodje opet da stavlja mreze jer mu se isplati.Kontrola nemoze da te kazni moze samo da pise prijavu a sud je nadlezan.

Nazad
Vrh