Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Komsija mi bio sad dva dana nista nije uvatio kaze mutav Dunav. Valjda od Drave kaze da dosta dobro raste vodostaj, ako uspem sutra cemo zsjedno na tolstolobike.

Onda druze moramo da idemo i da se slikujemo sa ulovom.

Odes u knjizaru,kupis ogovarajuci foto tapet,zalepis na zid,pa u ribarnicu po odgovarajucu ribicu.Slikas se pred tapetom,a na forumu ti svi cestitaju.Ustedis na gorivu,a tapet ti ostane za drugi put.Naravno svaka cast pravim postenim pecarosima.U ove trgovce bas nemam poverenja.:haha:

@peto1

Dunav je od ponedeljka u NS u opadanju a i celim tokom, gledao na sajtu "Ulovi trofej".

@SAMA

Znaci dotle smo dosli.

Reka Dunav vodostaj na dan 02.08 2011

@peto1

Linc 370 -5
Kornoj. 268 -8
Bratisl. 334 -14
Komarno 289 +12
Estergom 211 +5
Budimp. 272 -4
Dunafelb. 48 -13
Baja 362 -18
Mohac 382 -20
Bezdan 229 -19
Apatin 310 -15
Bogojevo 281 -23
Vukovar 260 -19
B. Palanka 285 -20
N. Sad (Telep) 274 -17

Poslednja izmena:
Ovaj komsija kaze tako ja samo preneo, ako odem onda cu videti kako stoji voda.

A koliko je kod Fjutoga.

ja sam se maloprije vratio sa vode , pala jedna stuka ( 1,5 kg) i nista drugo ali opet dosta je i to.

Otkad sam u penziji subotom i nedeljom ne pecam. Ostavljam radnim ljudima koji cele nedelje rade da na miru pecaju gde hoce. Ovi danasnji idu svaki dan pa i subotom i nedeljom samo da ovi vikend pecarosi imaju sto manje mesta. Da se ja pitam ja bi ih sve pobaco u vodu da se vise nesete da dodu subotom i nedeljom.

@peto1

Potpuno si u pravu, mi radni ljudi kojima je radno vreme od ponedeljka do subote po 12 sati barem vikendom da mozemo mirno pecati neometani od ove Krkobabiceve elite.

06.08 2011 Dosao oko podne sa pecanja, deset lepih meleza sitne sam pustao. Dosli na holandsku glistu, kazu ljudi koji su tamo svaki dan da sve slabije radi zbog opadanja vode.

Poslednja izmena:
Bilo je jos deverike i neki bandara (tako ih zovu domoroci):) Komsa do mene pecao na kukuruz belu ribu i upeca neku sicu i dok je vukao udari smudj na tu sitnu ribu, jedva je izvukao oko 2kg. Pohvatao sam dosta caka pecanja na tiim vodama, nije lose, opusta a ne gojia

Unapred se izvinjavam ako promasih temu ali da ipak pitam: tast narucio da mu kupim stap za pecanje, znam samo da je korejski, bez alkica dug 7 metara, da se pokazao kao jako dobar i jeftin. To je sve sto znam. Da li mozda znate o kojoj je marki rec?
Unapred hvala.

Nazad
Vrh