Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Gosn peto govori o ovima bambusima iz kucne radinosti.

Da ne pisem novi post i zauzimam prostor moze i ovde, sutra sam na jami da se ogledam sa onima sto mi iskidase i najlon i zivce.

Poslednja izmena:
Pozdrav drustvo. Bio od jutros na B. jami, jad i tuga. Ni ribicu, dolazi voda radi samo sitna bela.:ppozdrav:

Covek u penziji.posteno odradio svoje pa i treba da uziva.Doduse i sad radi,al je ocigledno po potrebi na postedi.Pred tobom je zivot.Imas tek godinu ipo:osmeh:.U tvojim godinama Dule nije ni pomisljo na pecanje.

Kako ja tebi zavidim nemas pojma svaki dan si na vodi

Ma to je dok je supruga na godisnjem. Ubedio sam je da je kod kuce lepse nego u Vrnjackoj Banji ::namigivanje::, pa nije otputovala. Ali nece uvek da me menja u radnji, pa onda iskukam da me mladja cera menja. Nekada zeznem i stariju ali jako retko. Zato zimi ne izlazim iz radnje i kada nisam na pecanju. Otvorim u 07 pa do 18 sati u radnji.:ppozdrav:

@SAMA

Voleo bih ja druze da sam na mome poslu u Sr. Kamenici, a ne sto sam morao sa 38 god. u inv. penziju, pa sada radim ono sto mi nije struka. Ali ne treba se zaliti, da sam ostao na poslu u bolnici ne bih upoznao lepo drustvo sa ovoga foruma.:ppozdrav:

Vala i po bankama ima LEPIH.Svi se lepo smeskaju ko po navici.Mada sam ja vise za odlazak na pecanje nego u banku.Barem s ove strane saltera.

Bio na pecanju, @SAMA je u pravu. Definitivno nije vreme za pecanje, saran se nije javljao a ni melez, samo sitna bodorka i deverika.::lose::

Dule, što ne poneseš ko pravi pecaroš pare, lepo kupiš dva šarana, okačiš ih na vidno mesto da svi vide šta si upecao, nakriviš kapu i kući. Ovamo kod mene je to uveliko praksa.:ppozdrav:

Nije stos kupiti, stos je upecati. Tesko je to objasniti, kupiti moze svako. Ne pecam ja zbog drugoga nego iz licnog zadovoljstva. Danas popodne vodim i suprugu mozda mi donese srecu.::namigivanje::

Bili popodne na jami, lepo radio krupan melez na stiropor i crva. Tri u kilu, imam desetak komada. Radio i sitan saranac, ispod svake mere.

Poslednja izmena:
Oterala me kisa sa Begecke jame i dosao kuci pre jedno sat vremena. Upecao desetak solidnih meleza na crvica sa stiroporom, dao komsiji.

@RatkoPa
Nisam druze nikada bio tamo ali gledao sam sta ljudi pecaju. Stuke kao ajkule. Brat od tetke mi ima kucu u Titelu pa se meracim cim se jos malo opremim da odem i tamo.:ppozdrav:

Nazad
Vrh