Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

Danas bio na pecanju,probao malo na plovak.Ulov-loš.
2 babuške i 20 crvenperki.Ceo dan sam na jednom štapu držao kedera,a štuke ni od korova.
Voda je još hladna a riba slabo aktivna.
Doručak na pecanju-ima li šta lepše.
mt2z2g.jpg

1oxbgi.jpg

Probao sam na glistu,crva,sendvič(1 crv i komad gliste) ružu hleba...ne vredi.
Sledeći put ću probati na tekutove,možda krene.:osmeh:
Svaki deset minuta sam menjao dubinu po 5 cm. i ne vredi.

@Ljusha jesi isao na Bosut,kakvo je stanje,vodostaj ?
Ja cu mozda otici za vikend idem kuci pa da odem malo na pecanje ako vredi ici nema mi vise mog kolege pecarosa sa kojim sam naucio da pecam...

Nisam išao na Bosut,bio sam u Mandjelosu.
Ako ćeš na Bosut,najbolje da odeš na Studbu.
Čuo sam da je tamo solidno radila riba.

Jos sam sutra u ovom Novom Smradu pa kuci na odmor i resio sam da idem u subotu na pecanje najverovatnije Bosut,mooozda Brek pa me intersuje jel imate neku preporuku na sta pecati ??

Jos sam sutra u ovom Novom Smradu pa kuci na odmor i resio sam da idem u subotu na pecanje najverovatnije Bosut,mooozda Brek pa me intersuje jel imate neku preporuku na sta pecati ??

Okaci tu tvoju glistu pa ako nesto dode dode ako ne nikom nista. I onako ides da se odmoris pati glista i ne treba.

trbalo bi da i klen krene na smot glista a mozda i crv hbljeb se moze bacati za primamu mada neznam da li bi sada islo
@Pre 10 dana,bio sam sa društvom u Moroviću,5 kg bele ribe,pecao sam na hleb,crviće i glistu.Sada je još toplije,pa ce biti još bolje.PS-Pogrešno sam citirao,post se odnosi na North Army.Izvinjavam se.

Kupiš hranu za ribice dodješ do obale malo baciš u vodu a ostalo pobacaš po obali i čekaš da ribe izadju iz vode i samo skupljaš u mrežu imaš ulov a i odmoriš mozak.:haha::haha:

Juče odličan dan...

Riba je lepo radila,upecano je i par šarančića koji su vraćeni.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh