Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos sam sutra u ovom Novom Smradu pa kuci na odmor i resio sam da idem u subotu na pecanje najverovatnije Bosut,mooozda Brek pa me intersuje jel imate neku preporuku na sta pecati ??
Jos sam sutra u ovom Novom Smradu pa kuci na odmor i resio sam da idem u subotu na pecanje najverovatnije Bosut,mooozda Brek pa me intersuje jel imate neku preporuku na sta pecati ??
@Pre 10 dana,bio sam sa društvom u Moroviću,5 kg bele ribe,pecao sam na hleb,crviće i glistu.Sada je još toplije,pa ce biti još bolje.PS-Pogrešno sam citirao,post se odnosi na North Army.Izvinjavam se.trbalo bi da i klen krene na smot glista a mozda i crv hbljeb se moze bacati za primamu mada neznam da li bi sada islo
Kupiš hranu za ribice dodješ do obale malo baciš u vodu a ostalo pobacaš po obali i čekaš da ribe izadju iz vode i samo skupljaš u mrežu imaš ulov a i odmoriš mozak.Jos sam sutra u ovom Novom Smradu pa kuci na odmor i resio sam da idem u subotu na pecanje najverovatnije Bosut,mooozda Brek pa me intersuje jel imate neku preporuku na sta pecati ??