Pecanje, kao odmor moždanih vijuga

I sta se desava ako covek slucajno naleti na neki park prirode gde treba doplatna dozvola a on ima samo osnovnu??
Cisto da zabacis sat-dva i pojavi se kontrola,koje su posledice,propuste li te ili te kazne...

Moraces da platis dnevnu dozvolu, ako ne zelis na licu mesta da izvadis godisnju ili da skupis pecaljke i kuci. Mislim sve zavisi i od ribocuvara kako ce postupiti.

Isao sam jedared na vlasinsko jezero iako treba doplata nisam platio,nisam ni znao kome da platim.Ove godine bih mozda opet navratio pa reko da znam sta me ceka.Vlasinsko jezero,to je pravi park prirode.

2m4ac68.jpg

Bili u Banatskom Velikom Selu na pecanju šarana u ponedeljak i ni da pipne. Ubio nas vetar, posmrzavali se ali smo bar ubili dobar roštilj :osmeh:

Jel to neka komercijala ili divlja voda? Mislim ako je divlja onda se saran jos nije digao iz krtoga ali zbog ovoga vremena sve je moguce.

Drugari je l' trza ?! :))

Evo mene sa najcescim proslogodisnjim ulovom , a tako ce biti i ove godine ,koliko mi ze cini..

a2yvysa7.jpg

A da.. Dozvolu bojkotujem, 'zbog znate i sami cega' , a ako se ne promeni na bolje u skorije vreke ,ima da se propijem pored vode ;)

Ja sam prošle subote bio na Savi kod Jarka i uhvatio 10-ak komada bele ribe, sve dlanare i malo veće. Pošto sam imao lošu poziciju a pecao sam na 1 i 2 štapa odlučio sam da jutros poranim na isto mesto i montirao tri štapa na dubinku. Vreme me je poslužilo ali je Sava visoka i bistra, tako da je rezultat samo jedna dlanara. Mislim da neću više ići na Savu dok se ne povuče. Ima li neko informacija sa sremskih jezera, da li je počela negde da radi riba?

Nazad
Vrh