elmir
Član
meni je bas cudno tesko svijetu promijenit savjest imaju neku teoriju o kozi bas nezamislivu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pusti brate narod~nama kad pada kisa,ne valja~sve potruli.Kad greje sunce,ne valja~sve izgori.
Batice nama ni Bog ne moze da udovolji a nekmoli zalosnica koza.
@Crni Gruja.Pozdrav batice.crni gruja je napisao(la):@crni tekir
slobodno ukradi im malo mleka ako ima pomuzi i drzi ih jos jedno 15 dana i predji na koncentrat za jagnjad 1 da im dajes a kreni i sada dok su na sisi...![]()
![]()
Uradio sam kao sto si mi rekao,pomuzao sam Lanku sinoc~nesto manje od litra.Nije lose,prokuvao sam i popio i mogu ti reci ukusno je.Nema nikakvog smeka zato sto jarad sisaju.Jaradima sam kupio granulu 1~cu za jagnjad(ne postoji za jarad).Dao sam im uz malo mesane prekrupe,jedu brale kao da suto vec jeli ranije.Nego batice,kad se oni uvece nasisaju,jeli treba da ja izmuzem sve ono resto sto ostane?
, nije ti baš neko predstavljanje, bar još kako se zoveš, gde u Sremu živiš i koliko koza imaš i tome slično, da bi znali sa kime se družimo ?!?!?!

da izmuzi sve i zelim ti dosta mlekajeli treba da ja izmuzem sve ono resto sto ostane?

Koliko srna imas? 

samo za kucnu ..crni tekir je napisao(la):Imas li nameru da prosirujes ilisamo za kucnu upotrebu?![]()

Kao i usvim granama stocarstva,vise zaradjuje nakupac koji samo natovari i preproda,nego farmer koji~1.ulozi velike pare i trud u objekat#2.hrani i cisti svaki dan(posle svakog ulaska u obor~parfem Dolce i Gebana)#3.sav svoj trud i rad natovari na kamion tom nakupcu,koji bez trunke znoja skine sav kajmak .

.crni gruja je napisao(la):@crni tekir
evo koliko sutra probace supruga.. pa ti ja javljam kako je ispao sa kozijim mlekom od ciste rase ALPINA![]()
. 

ne stize sve se popije u mleku i jogurtu .. ..moglo sta ispasti batice?Ili me je lik za..bo
javljam ti