Pšenica 2025-2026

Hoće alister i samonikli suncokret propustit-

Пише да Alister new иде од трећег листа, значи у мом крају углавном треба дрон за тај узраст. 😀

По саставу бих рекао да активна материја дифлуфеникан делује земљишно. Било је хербицида са том активном материјом код нас, и пише да су могли да се користе и пре ницања пшенице, као и у сунцокрету исто пре ницања. Је л' користио неко? Agrofenikan, Pelican, Shican, Solaris? Галеника је поново регистровала под новим именом прошле године но нема у продаји.

Šta je predusev?
Šta je predusev jesi koristio klomazon

Кукуруз, третиран Хирошимом (не сећам се да ли сам додавао Lodin).
Прошле године исто кукуруз, и исто Хирошима, али тад је сигурно био и Lodin.
Зимус, између два кукуруза, био је раж који је пролетос покошен за сенажу. Без третмана.
Оба пута кукуруз је ишао у силажу, тако да је рано потањирано па пред сетву поново.
Ове године мислим да је пало скоро 300 литара од третмана до сетве.
Пре кукуруза, 2023, била је пшеница.

Onda bi trebalo da su insekti... Proveri koren kao što je kolega rekao..

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nema nikakvih korekcija nakon Alistera. Jedino što će on propustit bez obzira na period tretmana je osjak. Ja imam osjaka na oaze, ali u pšenici mi ne pravi neki problem, skoro da ga i nema uopće, kako koja zemlja. Ovako to izgleda u ljetu. Znači jedan jesenski tretman.

Propusta i slak Al realno on kasno i dodje. Ostale korove zbilja omete samo sto je 3 puta skuplje sredstvo nego sekator pa tko nema problema sa uskolisnim korovima nije ekonomski isplativo sredstvo

Setva 22.10........ 110 kg/KJ

IPXm8iK.jpeg

Nazad
Vrh