Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta je predusev jesi koristio klomazonТо сам видео раније, мислио сам на жутило.
Šta je predusev?
Šta je predusev jesi koristio klomazon
Propusta i slak Al realno on kasno i dodje. Ostale korove zbilja omete samo sto je 3 puta skuplje sredstvo nego sekator pa tko nema problema sa uskolisnim korovima nije ekonomski isplativo sredstvoNema nikakvih korekcija nakon Alistera. Jedino što će on propustit bez obzira na period tretmana je osjak. Ja imam osjaka na oaze, ali u pšenici mi ne pravi neki problem, skoro da ga i nema uopće, kako koja zemlja. Ovako to izgleda u ljetu. Znači jedan jesenski tretman.
Da li je to parcela iz onog snimka gde sejete direktno ?Setva 22.10........ 110 kg/KJ
![]()
Kod mene skoro da cveta u mladoj lucerkiHoce li neki mraz uskoro? samonikli ima 2 para listaa![]()
smece tesko, a kad treba da nikne sveta vodica jos malo, te kora, te buba, te zec....Hoce li neki mraz uskoro? samonikli ima 2 para listaa![]()
Treba mu malo jaci mrazHoce li neki mraz uskoro? samonikli ima 2 para listaa![]()