mixer87kac
Član
Nije dzabe. Nonstop ispravljam lenije...Onda je traktor 3.5 metara sirine.....Dzabe vam navigacija
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije dzabe. Nonstop ispravljam lenije...Onda je traktor 3.5 metara sirine.....Dzabe vam navigacija
imamo nas par ogroman problem. nas trojica koji smo uzimali od istog dobavljaca, istu partiju. danas su mam bili na uvidjaju, ne zele da prihvate reklamaciju, pa smo u potrazi za jos ljudi kako bi podneli svi tuzbu. ako sam dobro razumeo problem je samo jedna partija iz BC doradnog centra, i to nije prvi put da je tako. Inace, na jednoj mojoj njivi od 3kj se jako lepo vidi jer je prvih par metara, kada je poceta setva u sejacici ostalo neko KWS seme, pa je posejao par metara toga, pa zatim najveci deo parcele to problematicno seme i onda na kraju, mali deo, recimo jedan prohod isto avenue, ali to koje nije problematicno. sejano sve u istom momentu, i slika i prilika da je seme problem.Da li neko ima problem sa kupovnim Avenuom?
Kod nas dosta slabije napreduje od drugih sorti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zezao sam se...No stress....Nije dzabe. Nonstop ispravljam lenije...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Samo pre toga ne bi bilo lose da izadje neko iz PSS-a i da svoju neku procenu, ako bi doslo do suda mnogo je bitno to njihovo misljenje...imamo nas par ogroman problem. nas trojica koji smo uzimali od istog dobavljaca, istu partiju. danas su mam bili na uvidjaju, ne zele da prihvate reklamaciju, pa smo u potrazi za jos ljudi kako bi podneli svi tuzbu. ako sam dobro razumeo problem je samo jedna partija iz BC doradnog centra, i to nije prvi put da je tako. Inace, na jednoj mojoj njivi od 3kj se jako lepo vidi jer je prvih par metara, kada je poceta setva u sejacici ostalo neko KWS seme, pa je posejao par metara toga, pa zatim najveci deo parcele to problematicno seme i onda na kraju, mali deo, recimo jedan prohod isto avenue, ali to koje nije problematicno. sejano sve u istom momentu, i slika i prilika da je seme problem.
Predusev sojiste ?Korovi poludeli...
![]()
Jesi li Rano gruberisao, ej nemoj da oduvracas ostale od grubera tek im pricaju da je dobro ti ih plasis sa korovimaBio danas malo po ataru,isto zapaženje,generalno svuda i pšenica i repica a ima i na gruberisanim.
RepicaPredusev sojiste ?
Prvi mraz i caoПриметих данас на једној парцели,доста самониклог(ваљда је сунцокрет,он је био предусев)прилично живахан...
Nisu moje,onako generalno sam gledao.Jesi li Rano gruberisao, ej nemoj da oduvracas ostale od grubera tek im pricaju da je dobro ti ih plasis sa korovima![]()