sinisa1979
Član
Sotin-Hrvatska
Švaba
Švaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Negoslavci al tu me je bacilo al nema veze ionako pola zemlje koju obradujem je u sotinu.tko ne dozivi ovo sto mi dozivljjamo zadnje tri cetiri godine nezna staje susaOdakle si ti druze, gde je sotin?
Ovo kod vas je kataklizma i katastrofa....
Koji regulator rasta se pokazao najbolje? Da li može da se kombinuje sa ostalim preparatima ili mora samostalno.
Ona je malo kasnija od avenue?Apilco ne poleže.
Da se nadam da neće da izraste visoko.Juce na nekoj prezentaciji rece mi zastitarka po struci da koriscenjem regulatora rasta se smanjuje prinos psenice. Pocela je i da mi objasnjava ali nas je neko prekinuo pa nije zavrsila.
Kod vas izgleda dolazi vreme,ko bude manje radio manje ce propasti. To mi rece covek pre par godina dobar domacin,kad su bile bas dobre cene zitarica,neuze neku arendu pored njega. Lepa tabla bila,ja ga pitah onako,odkud ne uzeo to, kaze on ,druze dolazi vreme ko bude manje radio manje ce propasti. Covek u godinama ima vec I unuke,nekada mozda te starije ljude treba I poslusati.hipoteka nad kucom zemljom.prodali pre3meseca 12j, jedan auto i kombi da bi isfinancirali gorivo seme pokrili neke dugove.nedavno smo dobili pomoc jednokratnu kao manjina koja se bavi poljoprivredom i posto smo manjina drzavanam izasla u susret pase odrekla novca za zakup drzavne zemlje za 2023 i 2024 pa smo tu nesto uspeli 'ustediti'.da nemmao ova dodatna prava kao manjine neznam kako bi uspeli jer evo vec treca godina zaredom kako poslujemo u minusu al ova zadnja nas jebas dotukla.srecom zena radi u bolnici ima lepu platu pa za rezije i te potrepstine ona pokriva inace potop jos pre2-3godine bi bio
napisao sam na kraju u proslom postu, kraj bavljenja ovim je blizu iako obradujemo lepu povrsinu susa mala cena oluje led zadnje 3g su nas dotukle
tko vam je ovo rekao lepo vas je slagao.jesmo dobili nesto za nepovadenu repu al ni blizu tolki jedino ako niste mislli na 150e ak je onda je tak nesto bilo kao pomoc usled suse za repu
Po mom iskustvu a i nekim drugim stručnjacima ona izgleda nema pojma. Koristim medax top i mešam ga sa svim i svačim. Samo ga uvek sipam na kraju...Juce na nekoj prezentaciji rece mi zastitarka po struci da koriscenjem regulatora rasta se smanjuje prinos psenice. Pocela je i da mi objasnjava ali nas je neko prekinuo pa nije zavrsila.