Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nićiće sigurno.А ја сам помислио - а шта сад ако овај тритикал, кога не поједу, никне?![]()
A на опни је налепљен "Бродисан"...Celo zrno kukuruza, ostane samo opna.
Логици нема шта да се замери, али ја имам још једну опсервацију - дуж читавог склада уз комшију код кога је ове сезоне била пшеница, мишеви су на мојој пшеници, неких два ланца ширине, направили више штете него да другом крају њиве, а другом комшији, који је равно преко пута овог првог комшије где је била пшеница, првих педесетак метара њиве је опасено "на кеца", као на та моја два ланца.Zakljucak, tamo gde oluja nije porusila kukuruz i suncokret nema miseva, i dovoljan je jedan prolaz.
Na mojoj parceli su tek pre par dana počeli da šišaju pšenicu,inače bilo je mnogo poleglog suncukreta i to im je bio glavni obrok,al da toga nije bilo ova najezda miseva bi pojela svo žito još dok nenikne.Da običan merkantilni umesto pšenice, računam da bi miševi radije jeli suncokret.