Pšenica 2022-2023

Nema ništa jeftino, pšenica je najjeftinija, sve ostalo skupo.
Mislim da ga ima UGO ali i on je oko 3.000 a ide ga 0,7 l/ha. Dobar je i UNIFY on ima još i protiokonazol ali i to je oko 5 crvenih...
U Revycare-u ima 100g/l piraklostrobina i ako ide u dozi od 1 l/ha onda ne hektar ide 100g piraklostrobina. Za 100g piraklostrobina treba 0.4 litre fungicida Ugo, što dođe 1200 din.

Код нас рђа растура за два дана колико сам испратио хаос је направила нема парцеле где је нема .

Ljudi ima i do sorte bog vas pomilovo 🙂🙂🙂
Jedno je tamno zeleno uvek,drugo ma sta da mu radis bice vidno zeleno a rodi boljenod ovog tamnijeg
Svakako da je bolje da kad vidis da je tamnije ali jednostavno neke sorte nemaju to u karakteristikama

Код мене је први моја је десна парцела а комшијска лева он је недавно други пут ишао

Apilko....jedan tretman sa olimpom i kada se navodno pojavila bolest prihranio sa 5kg ureje 28aprila posle prskanja kukuruza sto ima slika u jednoj od tema
Ide tretman jos u cvetanju i cao zdravo na ove cene pa sta bude
jKtGf7W.jpg
xAsSAlC.jpg
ybmU3Jg.jpg

Ja sam uzeo Revicir basef za ceo tretman danas preterano duvao vetar sutra praznik u nedelju planiram da odradim mozda isklasa jer necu zakasniti?

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Hocu list ima znakove bolesti pa zbog toga nece za dva dana nece se valjda jos rasiri

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh