Pšenica 2022-2023

Nema ništa jeftino, pšenica je najjeftinija, sve ostalo skupo.
Mislim da ga ima UGO ali i on je oko 3.000 a ide ga 0,7 l/ha. Dobar je i UNIFY on ima još i protiokonazol ali i to je oko 5 crvenih...
U Revycare-u ima 100g/l piraklostrobina i ako ide u dozi od 1 l/ha onda ne hektar ide 100g piraklostrobina. Za 100g piraklostrobina treba 0.4 litre fungicida Ugo, što dođe 1200 din.

Обилазите њиве ово се опасно шири....
IMG-20230505-132847992.jpg

Код нас рђа растура за два дана колико сам испратио хаос је направила нема парцеле где је нема .

Ljudi ima i do sorte bog vas pomilovo 🙂🙂🙂
Jedno je tamno zeleno uvek,drugo ma sta da mu radis bice vidno zeleno a rodi boljenod ovog tamnijeg
Svakako da je bolje da kad vidis da je tamnije ali jednostavno neke sorte nemaju to u karakteristikama

Код мене је први моја је десна парцела а комшијска лева он је недавно други пут ишао

Apilko....jedan tretman sa olimpom i kada se navodno pojavila bolest prihranio sa 5kg ureje 28aprila posle prskanja kukuruza sto ima slika u jednoj od tema
Ide tretman jos u cvetanju i cao zdravo na ove cene pa sta bude
jKtGf7W.jpg
xAsSAlC.jpg
ybmU3Jg.jpg

Ja sam uzeo Revicir basef za ceo tretman danas preterano duvao vetar sutra praznik u nedelju planiram da odradim mozda isklasa jer necu zakasniti?

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Hocu list ima znakove bolesti pa zbog toga nece za dva dana nece se valjda jos rasiri

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока

Nazad
Vrh