Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Litar do litar i po.a ide koliko po hektaru?
Др.Радивој ЈефтићKuj to kaže?
Nek se veseli jos malo,od sutra idu gore dnevne temperature,obuzdaće nju sunce... Samo da se ustali temperatura malo.A jutros magla,veseli se rdja
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kod takvih vise ne krocim u apoteku. Jos mi kazu da sam sumnjicav i stalno nude neke zamene koje nisu ista aktivna materija.Očigledno da smo svi sluđeni i prepušteni sami sebi, a struka ćuti ili priča priču koja njima odgovara. U apotekama svaki prodavac na pitanje da li ima taj i taj preparat, slegne ramenima ali zato kaže da je neki drugi onaj pravi, a on upravo ima taj preparat. Desilo mi se par puta da odem u apoteku i znam da je sagovornik diplomirani zaštitar i kad mu pomenem neke novije preparate i aktivne materije, on gleda u belo. Zna samo da kaže za one koje njegov gazda nabavi u veleprodaji. Mislim da je ovaj forum jako dobar i da razmena iskustava i mišljenja puno pomažu svima.
Šta bi moglo da se doda uz Duett Turbo na bazi Piraklostrobina da upotpuni dejstvo? Moji uzeli Duett Turbo iako sam hteo da uzmem Revycare al eto oni po preporuci uzeli Duett a meni se tim ne tretira a ne bacaju mi se pare na drugu hemiju pa da ova ostaje za dogodine.... Da li ima neki jeftiniji preparat samo sa ovom jednom aktivnom materijom?Duett je za cvet.Treba neki Piraklostrobin.
Nema ništa jeftino, pšenica je najjeftinija, sve ostalo skupo.Šta bi moglo da se doda uz Duett Turbo na bazi Piraklostrobina da upotpuni dejstvo? Moji uzeli Duett Turbo iako sam hteo da uzmem Revycare al eto oni po preporuci uzeli Duett a meni se tim ne tretira a ne bacaju mi se pare na drugu hemiju pa da ova ostaje za dogodine.... Da li ima neki jeftiniji preparat samo sa ovom jednom aktivnom materijom?