A dvorišta puna paleta đubrivaНајава мразева у наредном периоду .закачени су расипачи и спремни за дејство.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A dvorišta puna paleta đubrivaНајава мразева у наредном периоду .закачени су расипачи и спремни за дејство.
Vidi ovako. Urea za prihranu pšenice je spremna . Više mi vredi urea po 100 dinara primenjena sada nego po 60 bačena u martu.А дворишта пуна палета ђубрива
ni meni ovo nije jasno, cak se pokazalo suprotno u praksi iz vise primeraA sto ta u martu ne vredi ?.
Где има тих сонди да се узмеJa sam ovih dana u procesu nabavke sonde za uzorkovanje zemlje. A ovi što mi rade analizu za N-min su rekli da oko 10 dana pre prihrane uzmem uzorke i daim ih predam odmah a za 2 dana posle toga dobijam šta i kako da radim. Imam onu klasičnu analizu urađenu u 10 mesecu 2022 godine. Sad ću se s njima dogovoriti da li da idem ureu (zbog blage kiselosti) ili da idem KAN-om. A i cene su haos na tržištu.