Pšenica 2022-2023

sutra idem za hemiju i cim moze ulazim,danas neka kisa piska ceo boziji dan i vetar duva ko blesav

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

ja idem excorta plus i vantex mozda udarim jos jednu prihranu ali jos nisam odlucio

Da li ima jos negde revicare da se nabavi, ako ne, sta uzeti za zamenu za t3?
T1 je bio duet turbo, t2 pilon plus

Oni su zaradili a mi šuru lastinu, dok nekom nesmrkne nekom nesvane, jedini je problem što njima uvek svane ali no.

U cvetanju bez prihrana kojekakvim vodotopivim đubrivima i ureom.

Da li ima jos negde revicare da se nabavi, ako ne, sta uzeti za zamenu za t3?
T1 je bio duet turbo, t2 pilon plus
Ja sam na pola površine pod pšenicom išao duett turbo + piraklostrobin (Ugo) + fastac + NitroN a na ostalo ću duett turbo + fastac + chopin evolution. Ova kombinacija duett turbo + ugo ti dođe kao malo nabudženi revycare :D

Nema sada odustajanja, došlo se skoro do žetve i idemo do kraja pa ko pukovnik, ko pokojnik.Obično pazarim svu hemiju tokom zime da posle ne razmišljam i ne tražim kojekuda šta mi treba.

Za poslednji tretman uzeo Pylon plus 0,66 l/ha i insekticid Polux 0,33 l/ha. Čekam da se vreme stabilizuje, a dotle će krenuti i cvetanje, u pitanju je zaraženi Sofru.

Koliko sam ja čitao, neki triazol (poželjno da bude - protiokonazol) i neki strobin...Sad koliko je to sve baš tako, bem li ga. Ove velike hemijske kuće uz pomoć apoteka i komercijale na terenu, čuda prave i pričaju ono što im se kaže tj plati.

I ja sam to pitao,receno mi je na prvom mestu RevyCare pa Protiokonazoli i dalje ostali....
Inace koliko RevyCare po ha koristiti u cvetanju ?,pise u uputstvu 1-1.5l/ha.

Dobar je sofru, neka priča ko šta hoće...
7143229b5a411ff6b808b775404e9f8c.jpg

Moja šaka je poveća, tako da klasje i ne deluje nešto veliko.
Ali....
9c2133ec209500114333a34df2a75ddf.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

i ja sam pre nekih nedelju dana uzeo excortu plus i vantex za tretman

nestalo duet ultra pa uzeo excortu plus

jel idete sa prehranom?razmisljam se da joj roknem ureu jedno 15kg na 200l vode... kad sam zajeo g... idemo do kraja sa ulogom

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh