Milovanovic1992
Član
Revycare.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Има и до избора сортимента,све је ту ризик па сад бирај счим ћеш се коцкаш. Ова година је друга прича блага зима пролеће са доста падавина ,идеално за најезду болештина.Сад би било идеално да температуре оду на преко 25с тада би и зараза стала,али биће како бити мора...Kada sam prskao duet turbom 12. aprila nikakvih naznaka od oboljenja nije bilo.
Najjace mi je kad neko napise ovo " 2 puts preventivno i sve super.". Kao da smo mi ostali glupavi, pa 80% psenice zuto. Jbg, nekom buba jede suncokret i kada ga oprska insekticidom, nekom i bez insekticida ne dira. Kako se kome zalomi u datoj godini i na odredjenom terenu.
Kod tebe klasalaDva tretmana preventivnim i nema problema. Jedino možda los pesticid da zakaže.
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Питај је чиме прскају њина житаPoznanica, ozbiljan zaštitar,radila u Pkb(al dahra) sada prešla u Almex. Kaze da imaju užasan napad rdje i da je to popriličan problem. Teško se kaže suzbija a i kontroliše. Kaze vreme joj bas godi.