Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Иди, са 10кг/ха максимално, а воде ја идем око 220л/ха.koliko An-a po ha i koliko vode
Ako je duhan, vjerojatno je tretirano clomazonom, tako izgleda poslije njega, pogotovo ako se pojačava doza.jel zna neko sta je sa ovom psenicom? na ovoj parceli je bio duvan 4 godine...
Dugo nisam koristio Sekator. Dok sam prskao sa njim,bio sam zadovoljan. Pa sam se nadao da je i dalje dobar. Videćemo kako će se pokazati ovog puta. Sledeće godine ako opet budem imao problem sa divljom zobi, verovatno ću probati neku drugu kombinaciju.Lose iskustvo imam sa tom kombinacijom, mislim da i psenica dobije po tamburi . Ali no, ima iskusnijih koji ce reci. Mislio sam na secator-furore
Cikade...virus patuljavosti.jel zna neko sta je sa ovom psenicom? na ovoj parceli je bio duvan 4 godine...
![]()
To ne lici na cikade, od cikada ne beli psenica samo nestaje, od rampe beli, na slabijoj zemlji i 0.3 l po ha rampe je puno, pogotovo ako nema kiseCikade...virus patuljavosti.
Ne kazem da je secator los, nego u kombinaciji sa furore pravi problem. Inace ja korostim Aksijal za divlji ovas i uskolisnatu i mogu ti reci da je top. Dodam i 0.33l lodina i nema greske.Dugo nisam koristio Sekator. Dok sam prskao sa njim,bio sam zadovoljan. Pa sam se nadao da je i dalje dobar. Videćemo kako će se pokazati ovog puta. Sledeće godine ako opet budem imao problem sa divljom zobi, verovatno ću probati neku drugu kombinaciju.