Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
QuelexMeni se ne sviđa to što ne dezintegriše galijum a zbog njega ga i koristim a ispada da džabe krečim.Zaboravih da pitam šta se preporučuje umesto Sekatora?Lodin+Metmark ili nešto drugo, treće?
Sta je to?Sad kažete da sekator "loš". Pa čime da onda ubijem mrtvu ambroziju... Prošle godine je zaustavio, pa kad pred žetvu krete da probija, sačuvaj Boze.
Ma figurativno sam rekao "mrtvu"Sta je to?
Lose iskustvo imam sa tom kombinacijom, mislim da i psenica dobije po tamburi . Ali no, ima iskusnijih koji ce reci. Mislio sam na secator-furoreDo ove godine sam prskao samo Metmarkom i Lodinom, kombinacija koja nije skupa a efikasna. Sad sam uzeo Sekator i Furore zbog divlje zobi. Verujem da će i ova kombinacija dobro odraditi,ali troškovi se samo povećavaju...
koliko kg po ha i sa koliko vode ?nisam nikad sad bih probaoUrea definitivno
koliko An-a po ha i koliko vodeМоже само иди мање АН-а па ако треба за пар дана понови прскање и најбоље у вечерњим сатима.