Zaboravio da napisem,pred setvu 100kg (veliki)map.prosle godine radio ureom preko lista,na 100 litara vode 8kg uree,i tako 2 puta prskao.Psenica dobije lepsu boju ali u rodu nisam primetio razliku,imao sam kontrolu na 4 parcele.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije bas tako to je reklama. Po meni. Ja bojio gaucom i defenderom proslu godisnju setvu pratio sam zdravstveno stanje psenice i nisam imao potrebe raditi fungicid pre faze lista zastavicara. U fazi lista zastavicara ide priaksor kod mene obavezno i u cvetu isto fungicid duet ultra prosle i ove godine. Opet sve zavisi od godine ali t1 po potrebi a t2 i t3 obavezni sa fungicidom. Iskustvo mi pokazalo taj pravac. Cikocel ide obavezno u kraj bokorenja tu se slazem.Ako je seme radjeno systivom onda prvi tretman ne treba...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Cekaj, zar mali ne radi u restoranu 10 sati dnevno a vikednom nosi gajbe kao tata njegov nekada Vojvodi i Grobaru ili kao Marko 90tih?Braća i sinovi,Danilo juče punoletan a već ima vinariju,predsednik poriče da poznaje Velju.Nije ništa fotomontaža.