Pšenica 2021-2022

E mi ćemo ove godine imati ogled. 105kg/kJ Sofrua. Tako da imamo setve od 105-130kg/kJ. Sofru vecinski, LG Arnova na 3kj.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Zadovoljan za sad
32203c21e0d1e454b2a532af70241d33.jpg
50ed35523ecce957dd0ba571026078ca.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Ovu jesen sam relativno na vreme krenuo sa setvom pšenice, zadnje nedelje oktobra. Sejao sam sa HMS MiyaWdisc23 sejalicom i traktorom MTZ Belarus 952 monoblok koje sam dobio od Agropanonke. Zbog žurbe je bilo nekih problema u podešavanju, sve smo to u hodu rešavali, kako je to izgledalo, pogledajte u video klipu... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2021. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.

Sta kaze radnik zasto je sejao bez sjemena, meni se desavalo da nestane, ali se lako provjeri gde je nestalo i odmah ponovi?

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Jotros prosao pored dve parcele posejane 19. 10. Sofru sa oko 140 kg/kj
Na drugoj parceli od 4 kj posejali njihovo seme iz zadruge po sredini i zanimljivo da moje isto selektirani Sofru je dosta veci i vise se zeleni taj deo. Tacno se vidi gde smo zavrsili sa semenom iz zadruge. Eto, nisam slikao tu parcelu!
2f8eba2d9a07273fd121b65a5ce6d617.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tako sam i ja video kod jednog gazde,radnik otiso da prska kukuruz dizne zapusene krajnje vozi on boli ga kita da stane i ocisti nije njegovo.

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ма, кад је добра година све може. Што би се рекло жито није имао само ко није посејао.
Не бих се ја нешто нервирао - јаче ће се избокорити наравно ако иоле буде услова - а све су прилике да хоће - а не као пре 2 године кад је ницало од пола децембра до после Божића. Биће то добро.

Ja sam i sad moju reprodukciju Apilca i Avenue pustio do 2.3-2.5kg po aru

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Ja sam prošle jeseni posejao sobred greškom sa 80 kg/kj. Rezultat bio 4.700 po jutru...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ma biće to sve dobro. I ovo je greškom, 30kj trebalo posejati za dan, pre kiše one prošle. Namestio mašinu i prekontrolisao dva puta, i onda samo gas i na kraju ispalo kako je ispalo.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

Nazad
Vrh