Dare meni čovek svake godine radi Class-ovim kombajnom i stvarno očisti extra i pšenicu i kukuruz. Ove godine u pšenice ni jedna plevica nije mogla da se nađe u kamionu. Pa sam imao na silosu nečistoće 4,5%. To je samo zbog sitnog zrna koje je propalo kroz sito. generalno i ovi na silosu i neće biti na gubitku posebno jer će imati dosta zrna koje sigurno neće baciti pa da budu na trošku. Sve će se to nekako preraditi u ko zna kojem sve obliku i dobrooo prodati.
A interesuje me da li je neko gledao negde na ogledima novu sortu iz KWS Marvel? Čuo sam da ima jako dobre ocene a ima negde kod nekih proizvođača da je sam KWS dao seme da se poseje i neka veća površina da bi se videlo kako daje u našim vremenskim uslovima. Prinosi su i više nego odlični. Čak je i jedna od najboljih njihovih sorti u Evropi. Ja ću se još raspitati pa možda i uzmem nešto za probu. Naravno ako je budem uzeo tražiću da bude zaštićena Systivom.
A interesuje me da li je neko gledao negde na ogledima novu sortu iz KWS Marvel? Čuo sam da ima jako dobre ocene a ima negde kod nekih proizvođača da je sam KWS dao seme da se poseje i neka veća površina da bi se videlo kako daje u našim vremenskim uslovima. Prinosi su i više nego odlični. Čak je i jedna od najboljih njihovih sorti u Evropi. Ja ću se još raspitati pa možda i uzmem nešto za probu. Naravno ako je budem uzeo tražiću da bude zaštićena Systivom.