Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I one godine nicalo u februaru a dotle sedelo u zaleđenoj zemlji i prinos bio oko 4 t po kj.Ja sam prosle godine sejao do 10.novembra pa je prinos bio odlican..nema pravila vise sve je ovo kocka kad sta treba da se uradi
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Gledam danas Mađare preko žice, njihova je već debelo izašla van, skoro da će zatvoriti redove, sijali pre ovih kišaKlima se malo promenila tako da je početak oktobra po meni rano.
Ja sam lane imao samo njega,najbolje se pokazala setva oko 90kg kj.Blozu 6t kjJel netko sijao BASILIO od Axereala - zanima me norma setve, koliko semena kg/kj? koliko bokori?
A kako žitnu sejalicu podesiš da iseje broj zrna?Sejem preporučen broj isejanih zrna po m2 a kilaža koja bude.Van optimalnog roka povećam normu za 10% i to je to.Na kilažu je dosta nezahvalno i teško podesiti sejalicu jer bi trebao da je baždarim stalno a za to mi iskreno vrište oba svedoka.